Незнам дали е истиот, има 2/3 модела. Рачунај и 18% данок.
нема шанса да помине така, пример да пише нешто друго на кутијата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали е истиот, има 2/3 модела. Рачунај и 18% данок.
Да.Вреди ли скоро нова лумиа 928 за 7500 ?
Во пракса подобар е 9505Samsung Galaxy S4 i9500 или i9505 ?
знам дека i9500 има на располагање 2 процесора, а i9505 еден со поголема брзина.
Некако според коментари 9500 за нијанса давал подобри резултати на бенчмарк. Али во пракса нз како е.
Alcatel One Touch Pop C5;
Alcatel X`Pop; или
Sony Xperia U?
Некој да ми помогне околу изборот?
Здраво на сите тука.
Што мислете за телефонот Samsung Galaxy trend plus. Немам опција за споредба пошто до тие пари е најдобар споррд мене во One.
310-ката е супер, и го купив (за партнерката) затоа што го немаше на лагер во моментот ЛГ 70. А онака, според спецификации исти се освен 70-ката има блиц. Но не можам да тврдам дали е подобар или не од 310-катами истекува договорот па сакам да земам нов телефон. Но нешто не сум баш при пари![]()
Па ги гледав овие три телефони HTC Desire 310,Samsung galaxy
core plus и LG L70 со цените се сите тука некаде -во рамките на мојот тенок џеб,но и по карактеристиките се слични.![]()
Па што мислите кој би бил најдобар од нив- што вие би купилe?
ми истекува договорот па сакам да земам нов телефон. Но нешто не сум баш при пари![]()
Па ги гледав овие три телефони HTC Desire 310,Samsung galaxy
core plus и LG L70 со цените се сите тука некаде -во рамките на мојот тенок џеб,но и по карактеристиките се слични.![]()
Па што мислите кој би бил најдобар од нив- што вие би купилe?