Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да обновувам договори и за парите што ми ги одобруваат гледав најдоборо што можам да зеам
Huawei ascend g700
alcatel idol 2
Sony xperia L
Sony xperia M2
Htc desire 500

Ја мислам дека најбоље ми е Huawei g700, па да чујам некој по стручни искуства :)

Последно уредено:
Може да го видите новиот Redmi 1S на Xiaomi. Има Snaprdragon 400, 8 MP камера и две картици и плус SD слот. А цената како што гледам на LG L70 e 8.000 ден.. Redmi 1S e 9.900 ден, а со поголем екран и со MIUI (што мене ме интересира :) ) е екстра.. Вреди да се размисли...
Инфо може да добиете на www.hi.com.mk

Може да го видите новиот Redmi 1S на Xiaomi. Има Snaprdragon 400, 8 MP камера и две картици и плус SD слот. А цената како што гледам на LG L70 e 8.000 ден.. Redmi 1S e 9.900 ден, а со поголем екран и со MIUI (што мене ме интересира :) ) е екстра.. Вреди да се размисли...

Добра реклама :)

Сериозно Redmi 1S е одличен телефон за парите.

Од мене нема по скептичен, ама збориме за ентри/меинстрим класа уреди :)

Телефонот е топ за парите, и Redmi Note Pro исто, ти гарантирам.

Се' уште сум скептичен околу Xiaomi и слични кинези, некој користел телефон од тој бренд, како е задоволен?
Па да, затоа и пишувам :) најдобра реклама е препораката од човек на човек..

Јас имав Mi 3 од пред 7 месеци, и тој е најдобар телефон на светот за парите, според мене... Сега земав од кај дечките Mi 4, и да ти кажам another level. И искрено и заслужуваат мала реклама и промоција затоа што целиот концепт на квалитет, супорт и цена, заедно со MIUI ќе го освои светот на крај.

Денес излезе и новата веб страна за MIUI тоа е оперативниот систем на Xiaomi, со кој они почнаа да работат, па после се вклучија и во производство на телефони.
Прочитајте малце, ќе се фасцинирате од фактите.
www.miui.mk

Единстевена мана на Xiaomi телефоните е лошата камера при снимање, за слики си е добра.

Redmi 1S неможев да го најдам на hi.com.mk може ли линк? фала :)

^ а да ги сменеа имињава за не-кинески односно евопски пазар? Hongmi, Redmi и слично...

Братучед има Mi3, вика дека е топ. Не е нешто гаџет фрик, ама и јас од она што видов делува солидно. Не би земал за мене бидејќи не ми се допаѓа тоа UI, но не е лош.

^ а да ги сменеа имињава за не-кинески односно евопски пазар? Hongmi, Redmi и слично...

Братучед има Mi3, вика дека е топ. Не е нешто гаџет фрик, ама и јас од она што видов делува солидно. Не би земал за мене бидејќи не ми се допаѓа тоа UI, но не е лош.
Имињата им значат ЦРВЕН ОРИЗ :) HONG (CRVEN) MI (ORIZ)... или RED MI.. е сега со таа разлика во култура, добро е што пак некако се читаат.. Инаку, новиот V6 MIUI е ремек дело.. Од наредната недела ќе има build и на Македонски јазик, вреди да се проба...

Ич не ги следам смартфониве последно време како одат, па сакам да прашам тие што се по-фанатици по таа работа околу совет меѓу овие два модела:
LG G2 mini
Sony Xperia E3
Цената им е иста и не ми е пресудна при изборот.
Или ако има некој трет модел што е уште подобар, а во истиот ценовен ранг, отворен сум за предлози.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom