T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Денес во Кичево околу 3 часа немаше мрежа телеком, ни фиксна, ни мобилна ни тв и нет. Незнам за други места.

Ги скапнаа сите телефони до еден од вчера. Оние неколку што ги пратев конкретно во Плеј комфорт од 1500 до 2500 денари се поскапи во зависност од моделот.
Не е од вчера,месец дена можда има. М4 аква беше околу 6000 летово а сега е 7000 со 30% попуст.

Дечки, колкава разлика во квалитет и покриеност има на мобилен интернет од Вип и од Телеком?

Сакам да земам постпејд пакет со интернет, и ги гледам овие две понуди:
Телеком: 800 денари, 6 гб интернет, бесплатен разговор со сите, без бесплатни пораки
Вип: 700 денари, 7 гб интернет, бесплатен разговор со сите, неограничени пораки и 60 меѓународни пораки

По бројки понудава од Вип е подобра, ама што правиме со квалитетот? Ме интересира за интернетот, бидејќи со телефонската мрежа од Вип немам некои големи проблеми последниве 5-6 години.

Дечки, колкава разлика во квалитет и покриеност има на мобилен интернет од Вип и од Телеком?

Сакам да земам постпејд пакет со интернет, и ги гледам овие две понуди:
Телеком: 800 денари, 6 гб интернет, бесплатен разговор со сите, без бесплатни пораки
Вип: 700 денари, 7 гб интернет, бесплатен разговор со сите, неограничени пораки и 60 меѓународни пораки

По бројки понудава од Вип е подобра, ама што правиме со квалитетот? Ме интересира за интернетот, бидејќи со телефонската мрежа од Вип немам некои големи проблеми последниве 5-6 години.

Јас сум единствен во друштво со т-мобиле, останатите се вип и оне, досега јас сум немал проблем со интернетот никаде, за разлика од нив кој нон стоп ми бараат да му пуштам малце.. Па види ти сега.

Da, mrežata na Mobimak e daleku poraširena i so pobrz internet. Ako imaš najmalku 4 jadren procesor nema da setiš nikakva razlika vo odnos na surfanje preku wi fi.
Jas sum na 599 denari so se ddv, besplatno kon site, 3 giga, i 200 poraki.
Podobro zdravje

Da, mrežata na Mobimak e daleku poraširena i so pobrz internet. Ako imaš najmalku 4 jadren procesor nema da setiš nikakva razlika vo odnos na surfanje preku wi fi.
Jas sum na 599 denari so se ddv, besplatno kon site, 3 giga, i 200 poraki.
Podobro zdravje
Која е тарифава?

Посебна е оваа тарифа за мојата компанија(каде што работам, а уфрлени сме во плеј М, ама плаќаме помалку

Знае некој huawei дали ќе стават на ова 30% акцијацжва што ја тераат? Денеска стаиле мајкрософт.

Корисник сум на промотивна тарифа на 549 денари (која денес ја нема повеќе) . Договорот ми завршува послем нова година, ме интересира дали некој знае дали можам да го продолжам договорот без да сменам тарифа?

Денес во Кичево околу 3 часа немаше мрежа телеком, ни фиксна, ни мобилна ни тв и нет. Незнам за други места.

Денес пак немаше ни мрежа ни интернет околу 2-3 часови околу пладне

Dali primetuvate deka denovive e mnogu slab netov ? Do shto moze da e problemot u pm mi orechi u rabota ne si ebat vekov !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom