T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да го продолжиш договорот, туку може да тераш месец за месец, на истата претплата.
ова од кои извори е?
на 122 вика дека преминуваш на 799,мада нив му е во интерес да потпишиш дговор,

Попуст на претплата - 30% xx.12.2015 xx.12.2015 Деактивирана -203.14 MKD

Последно уредено:
Едно прашање до тие што купиле мобилен уред на рати од Т-Мобиле....
Дали за купување на мобилен уред (на рати) од Т-Мобиле со Доверба 24 е потребно да имам кредитна картичка, или може постапката за наплата да оди и преку дебитна?

Едно прашање до тие што купиле мобилен уред на рати од Т-Мобиле....
Дали за купување на мобилен уред (на рати) од Т-Мобиле со Доверба 24 е потребно да имам кредитна картичка, или може постапката за наплата да оди и преку дебитна?
Ништо не треба, јас имам земено уред на рати, треба да си на претплта најмалку 9 месеци за да можеш да земеш на рати.
Јас сега продолжив договор и зедов уред, не бараат никаков вид на картица. На основната претплата ќе ти иде + износот на ратата за мобилниот.

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Ништо не треба, јас имам земено уред на рати, треба да си на претплта најмалку 9 месеци за да можеш да земеш на рати.
Јас сега продолжив договор и зедов уред, не бараат никаков вид на картица. На основната претплата ќе ти иде + износот на ратата за мобилниот.

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Фала на информација другар. (y)

Не мора да го продолжиш договорот, туку може да тераш месец за месец, на истата претплата.
ова проверено?
и јас сум на истата претплата,поминат е договорот,две недели,на проверка сеуште дава ,6 гб интернет?
ај подетално ако знае некој
дали останува истата претплата 549 денари ,и 6 гб интернет,така секој месец?

сепак мислам останува истата 799,само што не го користиш попустот од -30%

По завршување на договорот со 30% попуст, наредната сметка е 799 , така да ....

Туку во договорот пишува дека Анексот може да се продолжи за дополнителни 12 месеци, е сега дали по иста цена, или по нова, не е наведено

Поените што се добиваат треба да се искористат до крај на годинава инаку пропаѓаат?

Поените што се добиваат треба да се искористат до крај на годинава инаку пропаѓаат?

Логирај се на Мој Телеком и оди кај поени, ќе ти пишува колку поени ќе ти пропаднат до крајот на годинава ако не ги искористиш.

постпејд број во мирување
може ли?
да не го користиш бројот неколку месеци,и потоа повторно да го активираш?
знае ли некој,може ли?каква сума се плаќа за месеците кога не си активен,и дали потоа се враќаш на истата тарифа ,при повторно активирање.
постпејд бројот во моментот е без договор,завршен е договорот.

постпејд број во мирување
може ли?
да не го користиш бројот неколку месеци,и потоа повторно да го активираш?
знае ли некој,може ли?каква сума се плаќа за месеците кога не си активен,и дали потоа се враќаш на истата тарифа ,при повторно активирање.
постпејд бројот во моментот е без договор,завршен е договорот.

Ако ти е завршен договорот можеш во мирување, најмногу 6 месеци и се плаќа 750 ден. и после пак се враќаш на истата тарифа.

Sent from my iPad using Tapatalk

Дали јас не разбирам или Магента е поскапа и понеповолна од Family? Сите опции и комбинации ги направив Family M на 2300 денари на оптика е подобра од вториот пакет од Магента. Побрз интернет, поевтина месечна претплата и тн.

Батки слушнав нешто има некој буг праќаш порака на некој број и ти дава интернет бесплатно. За ВИП знаев дека постои пошто другар праќа ДА порака и си има бесплатно интернет. Сега слушнав изгледа има опција и за Т-Мобиле да не знае некој ?

Батки слушнав нешто има некој буг праќаш порака на некој број и ти дава интернет бесплатно. За ВИП знаев дека постои пошто другар праќа ДА порака и си има бесплатно интернет. Сега слушнав изгледа има опција и за Т-Мобиле да не знае некој ?
Dali mozes da mi kazes kakov e ovoj bug . Jas imam vip pripejd?

Dali mozes da mi kazes kakov e ovoj bug . Jas imam vip pripejd?
Има некој број сеа не го знам бројот праќаш порака DA и ти дават инернет незнам колку треба да питам другарите како е ама слушнав оти има и за Т-Мобиле па сеа.. ?

Шо не лупнат 2гб на таа од 500 претплата коа веќе ставиле 6 на таа од 800...гниди скржави :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom