T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Некој со „внатрешни“ информации да знае дали ќе има у скоро време некоја промо тарифа?

Добра опција или ??? ... непотребно трошење.
LENOVO P90 / ТАРИФА Play Comfort во Доверба 24 за Постоен корисник /
12 рати x 965 ден. месечна преплата / 24 рати x 507 ден.
go zema li? ja se mislam za Lenovo P70, pa me interesira iskustvoto so P90.

12208533_10154100954135995_2259546075380652210_n.png

Понуда лудница. :bravobe:

Глупости во боја, понудава е сосема солидна за без телефон на 12 месечен договор 700 денари 6гб 4г интрнет и неограничени разговори, макар да би требало да додадат барем 100 бесплатни пораки ама тоа е..
И се нарвирам, све е само за нови корисници, ние постојаниве курот вуста, моментално сум на 650 предплата и сакам да ја земам оваа од 800 ама не можам без да платам пенали.. Која е логикава, сакам да му давам 150 денари поќе секој месец и не му барам телефон и пак не мојт без да платам панали.
Исто и логикава Магента 1 М месечна предплата 2557 денари, телефонот што сакам да го земам е 10 000, а Play Comfort месечна предплата 800 денари истиот телефон 8500 денари.. Ако во Play Comfort e 8500, тогаш во Магента 1 М треба да е упола од тоа барем.

А кога ти истекува договорот?
Пред време можам да го продолжам негде јуни месец значит ноември-декември ми истекуват наредната година.. Не е тоа битно, ајде ако сакам да се префлам на пониска тарифа пошо сум зел на времето телефон ко го склучив договорот логичко е да бараат пенали, ама сега сакам да ја покачам предплатата, наместо за 1 години да ми истечит ќе ми истечит за две години со што ме придобиле уште една година плус од моментално, не губат ништо освен тие 3гб+ интернет шо ќе ми дојдат со новата предплата а за возврат плаќам повисока месечна цена.
Значит според мене најдобри се во МК, ама далеку од совршени како и се друго во нашава чудесна Македонија.

Пред време можам да го продолжам негде јуни месец значит ноември-декември ми истекуват наредната година.. Не е тоа битно, ајде ако сакам да се префлам на пониска тарифа пошо сум зел на времето телефон ко го склучив договорот логичко е да бараат пенали, ама сега сакам да ја покачам предплатата, наместо за 1 години да ми истечит ќе ми истечит за две години со што ме придобиле уште една година плус од моментално, не губат ништо освен тие 3гб+ интернет шо ќе ми дојдат со новата предплата а за возврат плаќам повисока месечна цена.
Значит според мене најдобри се во МК, ама далеку од совршени како и се друго во нашава чудесна Македонија.
Си во право дека нив им одговара, ама има и ваљда некои правила. Пробај, биди по упорен/на, може да ти прифатат некаква измена.

Jas 15 godini sum kaj niv i nisto ne cenat. Za novite korisnici moze a za stariteracka od tapan. Plus vika deka telefonite se so namalena cena od 30 posto. Jas kolku sto vidov cenite se nepromeneti,te isti.

Jas 15 godini sum kaj niv i nisto ne cenat. Za novite korisnici moze a za stariteracka od tapan. Plus vika deka telefonite se so namalena cena od 30 posto. Jas kolku sto vidov cenite se nepromeneti,te isti.

Татко ми еве веќе 6ти пат го има продолжено договорот, сега нередно 7ми, што значит така нешто 13-14 години моментално и за право, на 4от пат (мислам дека беше 4ти но не сум сигурен) кога го продолжувавме ни дадојда 50% попуст на 80% од телефоните во понудата. Тука не спаѓаа оние ептем нови што се излезени, но добар им беше гестот. Ама од тогаш навака ништо.

Татко ми еве веќе 6ти пат го има продолжено договорот, сега нередно 7ми, што значит така нешто 13-14 години моментално и за право, на 4от пат (мислам дека беше 4ти но не сум сигурен) кога го продолжувавме ни дадојда 50% попуст на 80% од телефоните во понудата. Тука не спаѓаа оние ептем нови што се излезени, но добар им беше гестот. Ама од тогаш навака ништо.
Na mene do sega ni edni penkalo ne mi dale :)

Јас сум корисник од 2000 година (како припејд) и од пред година и пол како постпејд... кога го префрлаф бројот од припејд на постпејд ме рачунаа како нов корисник.

Оваа празничнава од 800 со 6 ГБ 4г интернет, и неограничени разговори, дали вреди да се преминува на неа, без да земам телефон и на пократка претплата ?

Оваа празничнава од 800 со 6 ГБ 4г интернет, и неограничени разговори, дали вреди да се преминува на неа, без да земам телефон и на пократка претплата ?
Јас земав бројче, ако не земеш телефон и напраиш на 12 месеци тогаш е 700 денари, супер понуда.

Ги скапнаа сите телефони до еден од вчера. Оние неколку што ги пратев конкретно во Плеј комфорт од 1500 до 2500 денари се поскапи во зависност од моделот.

Ги скапнаа сите телефони до еден од вчера. Оние неколку што ги пратев конкретно во Плеј комфорт од 1500 до 2500 денари се поскапи во зависност од моделот.
Turi im pepel na pederite od t mobile

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom