T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Уште од пред некој ден на телефонов ми пишеше телеком наместо т-мобиле

Што е Магента 1?

Уште од пред некој ден на телефонов ми пишеше телеком наместо т-мобиле

Што е Магента 1?
Магента еден е всушност 3 Max пакети, т.е пакет од мобилна телефонија, фиксна телефонија, интернет и тв.
Еве неколку линкови од странскиве т-мобиле, само идете translate за да може да разберете
http://www.telekom.de/magenta-eins

https://www.telekom.ro/pachete-magenta-one/

jLE0TC1.jpg

Има пакети со повеќе интернет на т-хоме припејд ?

Каде што работам само т-мобиле имаат 3Г а имам договор со вип...

Има ли некаде информации за цени на телефони според онаа промо претплатата од 649 денари?

Знам, туку јас сум на таа и следниот месец ќе обновувам. Чисто ме интересира дали имало некој пред мене па да се ориентирам за цени на уредите.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Таа претплата не е активна, ама кои се цените на телефони за оние кои веќе ја имаме.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Таа претплата не е активна, ама кои се цените на телефони за оние кои веќе ја имаме.

Мислам дека еквивалентот е Play Start, ама не сум 100% сигурен.

Зависит која предплата ќе си ја одбериш сега, истата не мојш да ја продожиш.

Зависит која предплата ќе си ја одбериш сега, истата не мојш да ја продожиш.
Мислам дека можеш да си продолжиш на истата тарифа, без разлика дали уште ја нудат.

Мислам дека можеш да си продолжиш на истата тарифа, без разлика дали уште ја нудат.

Не мојт едио ако сакаш да не го продолжиш договорот со што би останал на неопределено и би ја користел истата предплата али телефон во тој случај немат.

Не мојт едио ако сакаш да не го продолжиш договорот со што би останал на неопределено и би ја користел истата предплата али телефон во тој случај немат.
Порано можеше со Promo 499. Иако не беше веќе активна тарифата, можеше да се обнови на 2 години, а цените на телефоните се гледаа според некоја друга тарифа - еквивалент.

Порано можеше со Promo 499. Иако не беше веќе активна тарифата, можеше да се обнови на 2 години, а цените на телефоните се гледаа според некоја друга тарифа - еквивалент.
Епа можеби, најдобро нека си прашат во салон ќе му кажат точно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom