T-mobile, Cosmofon или VIP?

• Креатор на темата Креатор на темата N3B0666
  • Време на започнување Време на започнување

T-mobile,Cosmofon ili VIP?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Т-мобиле е најдобра мрежа, пост пејд сум на релакс, планирам да се префрлам на релакс фамилија, мислам дека се најевтини, најфер и најквалитетни, достапни се секаде, закон се во секој случај.

Зедов бројче од Вип, го поставив на роаминг на мобимак, некако цените им се скапи, не ми одговара тарифирањето и покрај тоа што правам муабети на долги размери, смсите се исто скоро како т-мобиле за разлика од тоа на т-мобиле имам подршка која е најдобра, космофон се џабе, а вип немаат никаква - не одговараат на контакт мејлот, а и некои пријатели мои никако не можеле да воспостават контакт преку маил со нив за да можат да станат нивни дилери, морале да се јавуваат и тоа понеколку јавувања им успеало - едноставно се катастрофа уште на старт, врска немаат од новиве технологии, мислам дека работат на некои стари принципи кои во европа се застарени и отфрлени уште од порано

Т-мобиле е најдобра мрежа, пост пејд сум на релакс, планирам да се префрлам на релакс фамилија, мислам дека се најевтини, најфер и најквалитетни, достапни се секаде, закон се во секој случај.

Зедов бројче од Вип, го поставив на роаминг на мобимак, некако цените им се скапи, не ми одговара тарифирањето и покрај тоа што правам муабети на долги размери, смсите се исто скоро како т-мобиле за разлика од тоа на т-мобиле имам подршка која е најдобра, космофон се џабе, а вип немаат никаква - не одговараат на контакт мејлот, а и некои пријатели мои никако не можеле да воспостават контакт преку маил со нив за да можат да станат нивни дилери, морале да се јавуваат и тоа понеколку јавувања им успеало - едноставно се катастрофа уште на старт, врска немаат од новиве технологии, мислам дека работат на некои стари принципи кои во европа се застарени и отфрлени уште од порано

Ги контактирав ВИП преку емаил на :
Sep 22, 2007 11:45 AM
а добив одговор на :
Sep 24, 2007 9:27 AM
Емаил поддршката е со тикети, така да ова е одлично за решавање и одговарање на емаил пораките побрзо, поефикасно и можност за одговарање од страна на повеќе луѓе ( оператори ). -> една од поновите технологии за онлине поддршка.
Што се однесува до поддршката преку телефон, незнам не сум проверил.
Благодарам.

Ги контактирав ВИП преку емаил на :
Sep 22, 2007 11:45 AM
а добив одговор на :
Sep 24, 2007 9:27 AM
Емаил поддршката е со тикети, така да ова е одлично за решавање и одговарање на емаил пораките побрзо, поефикасно и можност за одговарање од страна на повеќе луѓе ( оператори ). -> една од поновите технологии за онлине поддршка.
Што се однесува до поддршката преку телефон, незнам не сум проверил.
Благодарам.

јас пратив во рок од 5 дена пет пораки, па на ниту една не добив одговор, веројатно ме имаат на црна листа :) па затоа и јас у старт не ги сакам

Еве ја новата при-пејд понуда на Т-Мобиле. :)
Јас сум сепак ноќна птица и ќе се задржам на Моби-Хит тарифата, ама татко ми во најскоро време го префрлам на оваа нова тарифа.
20070925-01031b.jpg

Во денешните Дненик и Утрински мислам дека ја има. Оваа конкретно е од Дневник.

Гласам за ВИП моментално, пошо се најефтини дека се нови. :icon_lol:

Иначе Космофон од секогаш сум го поштувала повеќе отколку Т-Мобајл поради траењето на кредитот 12 месеци, за разлика од Т-мобајл каде ти го гасат после месец дена. :pos:

Т-Мобајл луге , уште поефтино и од Вип . Разговор 7.5 ден/мин , СМС 2.5 ден и 1.5 денари мислам дека беше за разговори во мојот круг . така нешто ми стигна порака од т-мобиле , па си останувам сега за сега на т-мобајл ке видиме за покасно како ке течат работите .

MeToNo1[MkD];870392 напиша:
Т-Мобајл луге , уште поефтино и од Вип . Разговор 7.5 ден/мин , СМС 2.5 ден и 1.5 денари мислам дека беше за разговори во мојот круг . така нешто ми стигна порака од т-мобиле , па си останувам сега за сега на т-мобајл ке видиме за покасно како ке течат работите .
од каде сега ова,што чудо е,зашто бе мене никад не ми стигаат вакви поруки ах мамата :pukam:

аха ја видов погоре рекламата,ама ова само за Т-Мобајл мрежата важи така,а колку што знам од VIP кон сите мрежи е иста тарифа,или се лажам?!

Ај да разјасниме

Еве ги гледам цениве на t-mobile.com.mk
Easy SMS тарифа Цена
Кон сите национални мрежи 9,9
Кон Мојот круг 6,9
Цена на СМС порака 2,5
Цена на ММС порака 9

Moже некој да објасни шо се цениве и кога важат? Што е тоа Easy SMS и што плаќам по 9,9 ден, што по 6,9, а што по 2,5.

ова ти е една од двете булшит тарифи на т-мобајл
оваа ти е доколку си повеќе типкач мањак по тастатурата на мобилниот т.е нон стоп праќаш смс а не збориш често

9,9 ден плаќаш доколку вртиш кон космофон,вип и ми се чини кон телеком(немам појма)
6,9 ден плаќаш кон оние три броја во кругот што ти се
2,5 ден ти кошта една смс порака

мене и двете тарифи ми се некако закакани и неможам да се одлучам на што да се префрлам,некад праќам доста пораки а и во последно време доста зборам али ме нервира она нормална и скупа тарифа ебаго,вака си седам со тарифата што ја имам до сега и со 200 за 200 мука нема а и бројчето од вип додека има кредитче у него нека тера

T-Mobile и не се откажувам бре...јок најстари се овде(мислам дека го купија мобимак) и си држат се...Овие ВИП се шлепаат на нивна мрежа ебаго

А како се активира тоа изи ток?

Космофон!
Земав број сега на ВИП,ама ќе видиме...рано е да се каже!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom