T-mobile, Cosmofon или VIP?

• Креатор на темата Креатор на темата N3B0666
  • Време на започнување Време на започнување

T-mobile,Cosmofon ili VIP?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
ова ти е една од двете булшит тарифи на т-мобајл
оваа ти е доколку си повеќе типкач мањак по тастатурата на мобилниот т.е нон стоп праќаш смс а не збориш често

9,9 ден плаќаш доколку вртиш кон космофон,вип и ми се чини кон телеком(немам појма)
6,9 ден плаќаш кон оние три броја во кругот што ти се
2,5 ден ти кошта една смс порака

мене и двете тарифи ми се некако закакани и неможам да се одлучам на што да се префрлам,некад праќам доста пораки а и во последно време доста зборам али ме нервира она нормална и скупа тарифа ебаго,вака си седам со тарифата што ја имам до сега и со 200 за 200 мука нема а и бројчето од вип додека има кредитче у него нека тера
Ja колку шо разбрав, цело време ти е една тарифа (на Изи Ток), а само у Мојот круг после 10 е 1,5 ден/мин.

Истиот број мене ми е уште од кога го купив првиот мобилен, а тоа беше на Мобимак, сегашен Т-Мобиле. Ептен сум си задоволна од нив и немам ама баш никаква намера да ги сменам.

Корисник сум на Мобимак веќе 7 години и ми се допаѓаат и тарифите и поволностите кои ги нудат. Не планирам да го сменам операторот, а башка и си имам златно бројче, кое супер ми се погоди.

T mobile...
Cosmofon me odraa po propis... koristev eden mesec i se rushiv od stavanje kredit i gi bataliv... vip si zedov radi da isprobam ali nekako ne mi odgovara bas... taka da standard t-mobile...
inaku nekj da ne znae sto e fintata so Frog pripejd telefonijata sto ja reklamiraat... nesto ne sum vo tek​

E ama cudni luge ste site.... Ova e bolji ova e najbolji ti rekov mi rece. A be stavete si tarifa Mobi TIT i titkajte ic ne se zamarajte :pos2::pos2:

nokna denska tarfia me nervira toa T-mobile otpaga od prva Kosmofon ( Cosmote) derat i na zivo pa ostanuva Molim te koj ke ti kaze kako da pies sok na eks ili caska po caska

Во некој од претходните постови кажав Вип....
Вип како Вип за почеток ке даде супер цени и после ке ги нафука цените поскапи и поскапи.
Денеска се изнасмеав во весник пишуваше Вип со ефтини,но Т-мобиле со уште поефтини тарифи...е што ти значи бизнис докажување...
Значи сепак испадна дека Т-мобиле во моментов има најповолни цени

ова ти е една од двете булшит тарифи на т-мобајл
оваа ти е доколку си повеќе типкач мањак по тастатурата на мобилниот т.е нон стоп праќаш смс а не збориш често

9,9 ден плаќаш доколку вртиш кон космофон,вип и ми се чини кон телеком(немам појма)
6,9 ден плаќаш кон оние три броја во кругот што ти се
2,5 ден ти кошта една смс порака

мене и двете тарифи ми се некако закакани и неможам да се одлучам на што да се префрлам,некад праќам доста пораки а и во последно време доста зборам али ме нервира она нормална и скупа тарифа ебаго,вака си седам со тарифата што ја имам до сега и со 200 за 200 мука нема а и бројчето од вип додека има кредитче у него нека тера

Ja колку шо разбрав, цело време ти е една тарифа (на Изи Ток), а само у Мојот круг после 10 е 1,5 ден/мин.
точно ама мене не ми врши никаква работа тоа изи ток или изи смс после 10 у круг 1,5ден/мин а со 200 за 200 ми е 1ден/мин пораки многу ретко праќам така да изи смс не доаѓа у предвид но ако е една тарифа цело време е тогаш е друга приказна што не ми се верува дека е така

Вип како Вип за почеток ке даде супер цени и после ке ги нафука цените поскапи и поскапи.
Ијааа...каква стратешка анализа на пазарот предвиде, ги прочита...

Ај доста со заебанциите. Која би им била поентата на нафукување на цените? Три оператори се сега во игра, гледаш дека зголемувањето на конкуренцијата веднаш влијае на пазарните цени на услугите кои ги пружаат трите оператори.

Доколку сакаат корисници, сите три оператори ќе се борат со најповолни услови преку кои треба да земат што поголем дел од колачот. За нас како корисници, секакво зголемување на конкуренцијата во било која дејност значи поевтини цени и поголеми поволности.

нема никакви промени, јас плаќам 8 денари минута, навечер 3 тарифирањето ми е на секунда, на Т-мобиле relax 1800, немам јас никаква потреба да го менувам операторот, бидејќи вип се изгор за мене, а цените се секаде скапи.!

T-mobile веке 6 години.. презадоволна, не се излажав ни да земам број на космофон.. не планирам ни сега на вип посебно после новата изи ток понудата на T-mobile која е најефтина од сите 3 провајдери:pipi:

Јас зедов број од ВИП (паралелно имам и на Т-Мобиле) и не сум многу задоволен! Како прво, таа цената од 7,7 ден./минута е БЕЗ ДДВ, сосе ДДВ е речиси 10 денари/минута! Сите пораки се 5 денари, кон сите оператори, а на Т-Мобиле барем во мојот круг ми беа 3 денари! Цело време се губи мрежата и ме префрла на Т-Мобиле така да ќе се вратам на Т-Мобиле!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom