T-mobile, Cosmofon или VIP?

• Креатор на темата Креатор на темата N3B0666
  • Време на започнување Време на започнување

T-mobile,Cosmofon ili VIP?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Vidi sea nemojsh aj glasajte CEKAJ nek izlezet i postpaid linii od VIP i telefoni na ponuda pa ke prajme muabet

T Mobile на пост пејд, задоволен сум сега за сега!

T-mobile користам на post-paid и немам намера да менувам оператор сега за сега супер ми е.
Си го чувам стариот број на космофон дома ама воопшто не го користам.

повеќе циљам на Космофон бидејќи во врска со бројчето кога сум на море (знам да забегам и по 3 месеци таму) за 500 денари сум мирен цела година. Сега не знам како е во Т-мобиле ама една причина зошто излегов од таму пред 1 година беше оваа горе.

Ни едниот, ни другиот, ни третиот. Стај опција во анкетава никој од нив.

И Јас Сум Пост - Пејд Корисник На Т - Мобиле И Ќе Продолжам Да Бидам

Korisnik sum na T-mobile, Porano bev na Cosmofon, ama se prefrlif posto mnogu e skap povikot kon T-mobile, a kamo li kon fiksen. Sega si zedov i brojce od VIP kolku da vidam so ke bidi. Se nadevam deka ke gi namalat sega cenite od T-mobile koga imaat uste eden konkurent plus.

Нема врска ова шо го зборуваш...јас скоро 3 години сум на Космофон и отсекогаш било иста цена без разлика кај вртиш ( дали кон Космофон , дали кон Т-Мобиле или кон фиксен )

хмм, ги гледам космофон многу поефтини тарифи имаат, само малце ми се испреплеткани...

Сега за сега сум на T-mobile ама ако продолжат така солидно да ме крадат нема ни да се мислам одам на друг оператор

Моментално..Космофон....

Планирам да сменам во Вип:)

Korisnik sum na T-mobile, Porano bev na Cosmofon, ama se prefrlif posto mnogu e skap povikot kon T-mobile, a kamo li kon fiksen. Sega si zedov i brojce od VIP kolku da vidam so ke bidi. Se nadevam deka ke gi namalat sega cenite od T-mobile koga imaat uste eden konkurent plus.
aj pre procitaj go izdvoenoto so crveno podore i preispitaj sto kaza!!!

inace na Cosmo sum i do sega se dobri no daleku od toa deka sum zadovolen, im fali nesto novo

Само Т-мобиле пост пеид некако ми одговара претплатата, на Космофон некако скапо ми беше... А овај новиот ВИП не мислам да го користам, бидејќи како и да е и другите два ке мора да попуштат со тарифите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom