T-Mobile - Генерална дискусија

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Вака, сите во фамилијата се на постпејд освен мене. Јас сакам да земам нов телефон на постпејд од Т-Мобиле преку претплатата на родителите. Отидов на страната и го најдов телефонот што го сакам ама имам нешто да прашам...
Untitled.png
Дали се што треба е да платиме 9.990 денари за телефонот или дополнително секој месец ќе ни стигнува одредена претплата за телефонот?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
532
Вака, сите во фамилијата се на постпејд освен мене. Јас сакам да земам нов телефон на постпејд од Т-Мобиле преку претплатата на родителите. Отидов на страната и го најдов телефонот што го сакам ама имам нешто да прашам...
Прегледај го приврзокот 85833
Дали се што треба е да платиме 9.990 денари за телефонот или дополнително секој месец ќе ни стигнува одредена претплата за телефонот?
Според сликата, ти си одбрал еднократно плаќање, а исто така имаш и опција го платиш телефонот на 3 или 6 рати, така би ти дошло на 3 рати по 3724 ден, или на 6 рати по 1886 ден, или како шо си избрал погоре еднократно за 9.990 ден. Условот за да земиш на рати, мислам дека е да корисикот е минимум 6 месеци корисник на Т и да нема заостанати сметки

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Прегледај го приврзокот 85833
Што е финтата, да земеш телефон со 4G од 10 000 денари,на претплата две години по 700 денари ,а да немаш интернет?
Да си прошеташ ти да ѕирнеш во ОНЕ или ВИП.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Не сум у тек со муабетот , може и прашањево прошло ама ај ...

Ми стигна порака , со наредно дополнување кредит ѕвониш на 1463 и ти даваат недела дена беспари интернет, а немаат прецизирано на пример на 100 денара колку мб интернет би добил и на 1500 денара колку мб би добил туку само тоа јавете се на тој и тој број ... Има ли некој од вас информација што е како е ? Не дека нешто многу користам интернет на телефонов али веќе ако е "гага" па да искористам :D

K

kicodarker

Гостин
Не сум у тек со муабетот , може и прашањево прошло ама ај ...

Ми стигна порака , со наредно дополнување кредит ѕвониш на 1463 и ти даваат недела дена беспари интернет, а немаат прецизирано на пример на 100 денара колку мб интернет би добил и на 1500 денара колку мб би добил туку само тоа јавете се на тој и тој број ... Има ли некој од вас информација што е како е ? Не дека нешто многу користам интернет на телефонов али веќе ако е "гага" па да искористам :D
Без разлика колку кредит си дополнил бонус пакетот е неограничен интернет преку цела седмица.На сметка на тоа се исклучени бесплатните минути кон Т-Мобиле и Т-хоум, и можеш да активираш неделен пакет со кој ќе зборуваш 2,9 мин. за цел разговор.[DOUBLEPOST=1394660605][/DOUBLEPOST]
Abe da mi dadesh broj da pratam kako poraka taka sakam da proveramm..
Ако сакаш да ја провериш состојбата на потрошениот интернет, можеш во секое време да пратиш SMS на бесплатниот број 140 140 со текст МB или Internet или пак преку порталот Мојот T-Mobile

Последно уредено од модератор:
Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Без телефон.
Да не ти маваат ддв? И јас имав плеј М лани, па место 600, си плаќав околу 700.
Башка и некој смс ако пратиш, и тоа е тоа :)
Види. Најубаво да си прашаш. Јас сум моментално на Промо Плеј 499 ден што е, и за минатиов месец ми стигна сметка околу 550ден...

K

kicodarker

Гостин
Моментално има промоција на Nokia Lumia 820,во Плеј М тарифа,намалена е доплата на 4990 денари од 9990.

Плеј М тарифата е 599 денари, со Неограничени минути кон Т-Мобиле и Т-Хоум, 500 мегабајти интернет (кој после надминувањето е повторно активен со намалена брзина) и 200 минути кон другите мрежи.

Достапен е првиот број во 2014, на Мој Клуб Магазинот.
Линк

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.902
Колку влијаат поените во намалувањето на цената на телефонот?

K

kicodarker

Гостин
Колку влијаат поените во намалувањето на цената на телефонот?
Најчесто износот на поени подели го со 5 и ќе добиеш просечна сума во денари.Некогаш има и друга цена,зависно од моделот на телефон или она што сакаш да го набавиш.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
xмм.Зар користи некој уште телефон на ти мобајл.:tapp:Овие ги сменив веднаш штом дојдоа космофон!Нема ден да не украдат некого:D

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Има ли некој контакт број од т-мобиле продавницата во Кочани? Нема на страната на т-мобиле Македонија, се јавив во Скопје ми кажаа дека нешто имало проблем и не ми дадеа, има некој?[DOUBLEPOST=1395418102][/DOUBLEPOST]
Моментално има промоција на Nokia Lumia 820,во Плеј М тарифа,намалена е доплата на 4990 денари од 9990.

Плеј М тарифата е 599 денари, со Неограничени минути кон Т-Мобиле и Т-Хоум, 500 мегабајти интернет (кој после надминувањето е повторно активен со намалена брзина) и 200 минути кон другите мрежи.

Достапен е првиот број во 2014, на Мој Клуб Магазинот.
Линк
Овој телефонот го нема повеќе во Македонија во продавниците на Т-мобиле, бев во Понеделникот во Скопје во 3 продавници и тоа ми го кажаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom