Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кај мене во една кладилницаза Полска 1 е 2.10 коефициент, а за Русија 1 е 2.30. За Холанија 1 1.70, за Германија 1 1.95 :D Вреди да се стават?
Нема шанси сите 4 фаворити да тепаат.

Русија и Германија дабл.
Холандија 3+, Полска 0-2.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ван Перси најмногу голови за Холандија
Гомез најмногу голови за Германија
Левандовски најмногу голови за Полска
Ибрахимовиќ најмногу голови за Шведска
Бензема најмногу голови за Франција
Роби Кин најмногу голови за Ирска
за 20 денари добивка 12300 :vozbud:
кај има ова да го комбинираш !? :)

ја за почеток ова, утре уште нешто...

Capture.JPG

плус Бензема најдобар стрелец, 15 коеф.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ова првото ако помине, не се кладам 3 месеца.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вие улај сте бе Чешка се дупки на векот а овде гледам пари клавате:facepalm:..Русија за Чешка го измисли фудбалот моментално и очекувам лесно да ги добиат во петок

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Полска и Чешка дека ќе пројдат група !? Оу, на тоа најголем улог иам ставено! :D
Не ме заебавај. Русија е во страшна форма и нема шанси да испадне. Чешка е многу слаба, можда и најслаба генерација последниве 10 години. Плус им се сјеба Барош пред некој ден и изгледа ќе ја пропушти првата против Русија.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.955
Поени од реакции
9.587
Taa група е каша не се знае ништо сите се кој од кој поретардирани таму ке одам само на голој и тоа од 0-2 сите се за никаде во напад може Русите и Полјаците се благи фаворити за понатака да одат и посилни ама јас не би ја отпишал Чешка па и Гејците иако се послаби од првите 2

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ме заебавај. Русија е во страшна форма и нема шанси да испадне. Чешка е многу слаба, можда и најслаба генерација последниве 10 години. Плус им се сјеба Барош пред некој ден и изгледа ќе ја пропушти првата против Русија.
Страшна форма? Шо ги тепаа млитавите талјани!? :)

Каша попара е групата А. Баш мислам дека Русите ќе се зезнат, а Чесиве ќе изненадат таму. Ма да, реков, ништо не се знае у таа Група, Полска е благ фаворит, но може и Грција да биде прва.

Мојот тип е дека Полска и Чешка ќе пројдат, плус коеф. за таа комбинација мамеше. :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Полска е прва во група, мислам дека Русија ќе киксне..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
:eek: зар олку голема квота прават ? како бе неам пари на страна , мавај го ова за колку можеш , која е логиката да не излезе?
Па на пример логиката наместо Германија да оди Португалија :D Мислам дека ќе има доста изненадувања на ова ЕП како и во ЛШ што беше :ROFLMAO:. Јас веќе уплатив за Франција за шампион, а денес мислам да изиграм уште:

Германија-Франција за финале
Хунтелар за најдобар стрелец на ЕП
Полска за најбрз стрелец

А

Анноун

Гостин
Па на пример логиката наместо Германија да оди Португалија :D Мислам дека ќе има доста изненадувања на ова ЕП како и во ЛШ што беше :ROFLMAO:. Јас веќе уплатив за Франција за шампион, а денес мислам да изиграм уште:

Германија-Франција за финале
Хунтелар за најдобар стрелец на ЕП
Полска за најбрз стрелец
само 3 минути работа е да ти текне дека нема шанса португалиај да влезе а германија да не влезе. идеш хајлајтс порутгалија - македонија 0-0:facepalm: , после идеш хајлајтс португалија - турција 1-3 :facepalm: . и готово.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
само 3 минути работа е да ти текне дека нема шанса португалиај да влезе а германија да не влезе. идеш хајлајтс порутгалија - македонија 0-0:facepalm: , после идеш хајлајтс португалија - турција 1-3 :facepalm: . и готово.
Ехеее да значеа нешто тоа пријателските и да испаѓаше се според тие резултати други екипи ќе освојуваја титули и ќе играа на ЕП/СП. Не се потпирај многу на нив ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom