М
Мартин`
Гостин
Темава е за типови а не да рекламираш реферал линкови, инаку лапај си бонуси само не не замарај тука!Lapaj i ti bonusi be prijatele koj ti zabranuva
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Темава е за типови а не да рекламираш реферал линкови, инаку лапај си бонуси само не не замарај тука!Lapaj i ti bonusi be prijatele koj ti zabranuva
2-018:00 Independiente J. T - LDU Quito 1 (2.40)
- Квотава ненормално паѓа беше поставена 2.75 за 1 сега е некаде на 2.00 намалена во Депортиво ја уплатив на 2.40.Квотата на интернет е под 2.00 се движи затоа што LDU Quito играат натпревар во четврток реваншот од 1/2 на Копа Либертадорес и ќе играат со доста изменет состав.
абе овде за типување е не за реклама или Уште не сватисе Работи за игра на Голови Бидими реферал ке ти казам подетално ве поздравувам со песнава http://youtu.be/ELjXiUP8H3E
ko da znaev za Junajtedizbegni go i mene mi mirisa na PSG od nedelata
За утре ќе си ја пробам среќата со овие за нешто ситно ..
Трабзон - Интер 2
Отелул - Базел 2
Наполи - Сити 1
Јунајтед - Бенфика X
Лион - Ајакс X
+ може сингл на уште едно ливче Јунајтед - Бенфика еден X огромен да си ја наместат утакмицава и двете без проблеми да си поминат во 1/8 финалето и лапнат парички (и секако одиграат во корист на кладилниците). Плус причина за нерешено ако не игра Руни ко што слушам..
Што да кажеш после ова ?Избегни ја најдобро, ја планирам X сигнл да ја играм оти им одговара и на двата тима. А и гледам големи уплати се ставаат на примамливиот коефициент на Манчестер 1.75 мислам во Спортлајф (супер тип или како се викаше незнам точно) така да можно е да ја наместат нерешено.
на првиот цска ме заеба и го уплатив пак само ја додадов баерн и лион ме сјеба само а на вториот само манчестер преку курТикет 1
Inter 0-2
cska -1
basel - 2
lyon - 1
rel - dinamo 1pp2+
тикет 2
cska 0-2
napoli - man gg
bayer - 1
inter x2
real m - dinamo 1-1
man u. 1
Више преку такво ми е...глупи Французи!bayern-villareal 1+|&1+||CSKA-LILLE BKXLyon-Ajax BK1Napoli - city GGOtelul-Basel BK2Trabzon-Inter X2