Lapaj i ti bonusi be prijatele koj ti zabranuvaeднаш да беше..досаѓа лапа бонуси и се рекламира тука..
Колку за информација за да добијам Бонус претходно рефералот треба да направи обрт од 100 евра, а рефералот ги добива веднаш после првото депозитирање ....Lapaj i ti bonusi be prijatele koj ti zabranuva
ТрпиНе ми се верува !!!!Ја пишав ЦСКА-1Х и како за инат излегува 2 !!!!
![]()
Виљареал според мене ќе даде...Динамо не верувамКе дадат ли гол Динамо и Вилјареал на Реал и Баерн шо мислете...?
Оти планирам да ги играм дека нема да дадат гол овие умрените Динамо и Вилјареал...
Али Виљареал без најдобрите двајца шпиц играчи на гостувањето кај Баерн...Виљареал според мене ќе даде...Динамо не верувам
Може да се проба Трабзон-Интер точен резултат 0-1!
Стај си ја Надал да земе 1 сет, ја би типувал и Надал да тепа али прееска у додаток у копачка немаше атп мастерс да се типуваШо е работава со Федерер - Надал во Депортиво? За 2 е 2.30, а H2 (значит еден сет да земит Надал) е исто 2.30 или јас сум грешка нешто?
се Работи за игра на Голови Бидими реферал ке ти казам подетално ве поздравувам со песнава http://youtu.be/ELjXiUP8H3Eај баш кажија финтава за секогаш да сме чар?
Иронија, боље играат без Роси и НилмарАли Виљареал без најдобрите двајца шпиц играчи на гостувањето кај Баерн...
Добри коеф имат,како ги видех сеа се мислам дали да ги играаам аххх леле мукооо![]()
Одиграно векеИронија, боље играат без Роси и Нилмар![]()