Lapaj i ti bonusi be prijatele koj ti zabranuvaeднаш да беше..досаѓа лапа бонуси и се рекламира тука..
Колку за информација за да добијам Бонус претходно рефералот треба да направи обрт од 100 евра, а рефералот ги добива веднаш после првото депозитирање ....Lapaj i ti bonusi be prijatele koj ti zabranuva
ТрпиНе ми се верува !!!! Ја пишав ЦСКА-1Х и како за инат излегува 2 !!!!
Виљареал според мене ќе даде...Динамо не верувамКе дадат ли гол Динамо и Вилјареал на Реал и Баерн шо мислете...?
Оти планирам да ги играм дека нема да дадат гол овие умрените Динамо и Вилјареал...
Али Виљареал без најдобрите двајца шпиц играчи на гостувањето кај Баерн...Виљареал според мене ќе даде...Динамо не верувам
Може да се проба Трабзон-Интер точен резултат 0-1!
Стај си ја Надал да земе 1 сет, ја би типувал и Надал да тепа али прееска у додаток у копачка немаше атп мастерс да се типуваШо е работава со Федерер - Надал во Депортиво? За 2 е 2.30, а H2 (значит еден сет да земит Надал) е исто 2.30 или јас сум грешка нешто?
се Работи за игра на Голови Бидими реферал ке ти казам подетално ве поздравувам со песнава http://youtu.be/ELjXiUP8H3Eај баш кажија финтава за секогаш да сме чар?
Иронија, боље играат без Роси и НилмарАли Виљареал без најдобрите двајца шпиц играчи на гостувањето кај Баерн...
Добри коеф имат,како ги видех сеа се мислам дали да ги играаам аххх леле мукооо
Одиграно веке ...нема враќање назад!Иронија, боље играат без Роси и Нилмар