- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 795
- Поени од реакции
- 375
Дајте некои типови коефициент 5-10 да уплатам за 200-300 денари да добијам нешто ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не се обложувам на меѓусебен дуел на француски/турски екипи, за ЛШ немам гајле, Ајакс последните два лигашки натпревара беа жива комедија а и општо владее хаос во клубот и никако не ми оди во глава нивна победа вечерва.Нели не ставаш више француски екипи?Или за ЛШ не важи?
![]()
Нели не ставаш више француски екипи?ех Наполи смешен ли да помине групи
одиме со Сити x2, Лион 1x, Јунајтед 1 азиски и Реал 1 за дуплирање
Ја мислам дека Лион нема да изгуби . Ајакс се во очајна форма во домашното првенство . Сега во саботата им се повредите уште еден напаѓач и немаат класичен напаѓач во таа нивна 4-3-3 формација . Сулејмани и Ериксен ќе играат по страните а во средина немаат па може ќе игра Лодеиро кој е метро и милиметро висок . Мое мислење е дека оваа ќе биде 1хСе супер само ова со Лион не ми е многу сигурно. Ајакс годинава се доста уиграни. Утакмицава доста решава, Реал е со 12, Ајакс со 7, а Лион со 4 бода. Ајакс има WWLD, а Лион LLWD. Минатата ако не се лажам 0:0 ја играа. Остај друго Лион ги има изгубено последните 3 утакмици воопшто, а Ајакс една нерешено, една изгубено и три победи. Цела математика вика Ајакс е у боља форма, али на крајот од денов математика си е математика, а фудбал (читај кладиони) си е фудбал (читај кладиони).
Без Јунајтед и добитен сиЦСКА-1Х
Баерн-1&3+
Лион-0-3
Јунајтед-1
Наполи-1ДА
Реал-4+
Интер-Х2
Што мислите за тикетов ?
Тоа се мислев незнам што да го играм...Без Јунајтед и добитен си![]()
Избегни ја најдобро, ја планирам X сигнл да ја играм оти им одговара и на двата тима. А и гледам големи уплати се ставаат на примамливиот коефициент на Манчестер 1.75 мислам во Спортлајф (супер тип или како се викаше незнам точно) така да можно е да ја наместат нерешено.Тоа се мислев незнам што да го играм...
izbegni go i mene mi mirisa na PSG od nedelataТоа се мислев незнам што да го играм...
Man. Utd ke gazi vecerva 1 & 3+izbegni go i mene mi mirisa na PSG od nedelata
Lion 1Дајте некои типови коефициент 5-10 да уплатам за 200-300 денари да добијам нешто![]()