Corvus
Latrodectus
Се гледаше Justice League vs. Teen Titans и влезе во категоријата: Разочарување 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро де, ајде и ДЦ да слипнат еден анимиран и да им пишеме еден минусСе гледаше Justice League vs. Teen Titans и влезе во категоријата: Разочарување![]()
. Ма да реално, после Bad Blood шо и да извадеа ќе беше помалку или повеќе underwhelming. Иако имаше повеќе минуси, мене душичката ми се испуни после толку години мачење со тој идиотизмот на ЦН и стрип наказата, што си ја видов Рејвен во право издание и акција
. Војс-кастингот ми беше малце чуден на почеток, но со тек на филмот ми кликна.

Чек, не те разбрав...Е добро де, ајде и ДЦ да слипнат еден анимиран и да им пишеме еден минус. Ма да реално, после Bad Blood шо и да извадеа ќе беше помалку или повеќе underwhelming. Иако имаше повеќе минуси, мене душичката ми се испуни после толку години мачење со тој идиотизмот на ЦН и стрип наказата, што си ја видов Рејвен во право издание и акција
. Војс-кастингот ми беше малце чуден на почеток, но со тек на филмот ми кликна.
ПС - Врти сучи, ДЦ изградија солиден анимиран универзум.![]()
Не не, на стриповите мислев. Ја унаказија во новите стрип изданија. Во оригиналниот Teen Titans цртан си беше супер. Сега во Teen Titans GO е kinda cool, ама џабе кога цртанот е правен за едноклеточни организми ..Чек, не те разбрав...
Raven ти беше наказа во сериjата на CN?
Не не, на стриповите мислев. Ја унаказија во новите стрип изданија. Во оригиналниот Teen Titans цртан си беше супер. Сега во Teen Titans GO е kinda cool, ама џабе кога цртанот е правен за едноклеточни организми ..

"Wow, he's perfect for batman, he was thinking about his dead parents in the interview"Загинав.
Oh Ben <3

. Ма да мислам дека она нема да биде главниот негативец во продолжението. Јуришањето кон ТТ кулата, го разбрав како намера да ја запознае екипата и да се приклучи на тимот. Нејзината појава, отвара врата за враќање на Слејд Вилсон после ''Son of Batman'' и адаптирање на една од подобрите ТТ стрип приказни - Во која што Тера инфилтрираше во тимот и работеше како двоен агент за Детстроук. Башка Детстроук е класик ТТ негативец и ноу брејнер е да се појави тука .. Патем што има и нерасчистени сметки со Дејмијан од порано. 
ПС - На страна од ова, доста се пишува овие денови дека Марвел и Фокс спремаат дил со кој што после Х-Мен Апокалипс, ќе има рибут и Х-Мен ќе станат дел од МЦУ. Исто како што направија со Сони, околу Спајдермен.

.. Колку јака сцена, а колку ефтино и без веза сработена. Пу маму ви !.. Не се разбра Флеш што и како сакаше да му каже на Брус и ептен нејасно беше прикажан. Ова мораше да биде многу појако изведено, со јасен приказ дека тоа е Флеш и е дојден од иднината да поправи некои ствари. Или пак, кога веќе така го изведоа и оставија, барем да се навратеа на ова во пост-кредит сцена - Во која Бери се враќа од ''визитата'' и даваат слика од ситуацијата во која се наоѓа веќе формираната Џастис Лига во иднина, и што треба уствари Брус да промени од минатото .. Тоа ќе беше капакот на грнчето и супер сет-ап за ЏЛ 2017. Јебем ти Марвел, они не научија на ова!