dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.498
- Поени од реакции
- 85.564
Баталете полуплатени ривјус.
Бетмен растури.
Ја се сметам за објективен. Така да..за жал некои ривјус се во право.
Филмов ќе го објаснам вака:
Си седнал некој напишал јако сценарио за филмов.
Ама го отпуштиле и вработиле друг.
Дошол другиот и рекол "Ееееј па овој пред мене добро нешто напишал бе?...грев ми е да вадам многу работи.." и само си додал по нешто.
И така испаднал филмов
Филмов изгледаше како трилогија во едно.
Последните 40ина минути мене ми беа ебење од филмов.
Лекс!
Мислев ќе го хејтам. Али манијак со daddy issues и мегаломанија и лошо social понашање = Лекс.
Ако ова ви звучи добро онда топ. Ако не..кој ве ебе. Џеси си растури ако ме прашувате мене.
7/10 филмов. Штета. Можеше мноооооооогу подобар. Криво ми е бе..криво. А добар е. Не дека не е. Глумење фантастично. Сите ликови растурија. Хумор има нека не ве лажат ривјусов од погоре. Акцијата е добра. Глумењето е јако. Саундтракот е топ. Кинематографијата и сите тие бои и сенки енд стаф беа ептен јаки особено во некои кадри (што и ги има во трејлерот). За жал мислам монтажата и сценариото потрфлија. I blame Snyder.
Многу полесно е да одделиш негативни работи за било што па затоа и вакви се ривјусот некад. А БвС дава материјал за хејт така да.
Лајк има од мене филмов се на се, али преживејте ги непотребните сцени во првиот саат време што се чудно подредени без некаква поента.
Batman v Supermen битката: Топ!
Dawn of Justice елементот: Непотребен.
Bottom line: Погледнете го филмов.
Бетмен растури.
Ја се сметам за објективен. Така да..за жал некои ривјус се во право.
Филмов ќе го објаснам вака:
Си седнал некој напишал јако сценарио за филмов.
Ама го отпуштиле и вработиле друг.
Дошол другиот и рекол "Ееееј па овој пред мене добро нешто напишал бе?...грев ми е да вадам многу работи.." и само си додал по нешто.
И така испаднал филмов

Филмов изгледаше како трилогија во едно.
Последните 40ина минути мене ми беа ебење од филмов.
Лекс!
Мислев ќе го хејтам. Али манијак со daddy issues и мегаломанија и лошо social понашање = Лекс.Ако ова ви звучи добро онда топ. Ако не..кој ве ебе. Џеси си растури ако ме прашувате мене.
7/10 филмов. Штета. Можеше мноооооооогу подобар. Криво ми е бе..криво. А добар е. Не дека не е. Глумење фантастично. Сите ликови растурија. Хумор има нека не ве лажат ривјусов од погоре. Акцијата е добра. Глумењето е јако. Саундтракот е топ. Кинематографијата и сите тие бои и сенки енд стаф беа ептен јаки особено во некои кадри (што и ги има во трејлерот). За жал мислам монтажата и сценариото потрфлија. I blame Snyder.
Многу полесно е да одделиш негативни работи за било што па затоа и вакви се ривјусот некад. А БвС дава материјал за хејт така да.
Лајк има од мене филмов се на се, али преживејте ги непотребните сцени во првиот саат време што се чудно подредени без некаква поента.
Batman v Supermen битката: Топ!
Dawn of Justice елементот: Непотребен.
Bottom line: Погледнете го филмов.

? Аааа сега сме во Африка .. Јеееејјј?!?! Хулк не сака да ја легне Скарлет Јохансон?? Тор се бања и халуцинира во џакузи? Ултрон сака да еволуира хммммм .. И' го има некој бројот на Чо
?! Ќе прават нов Ултрон
) Немаше потреба АоУ од толку суб-плотови, во тоа е муабетот. А истото се плашам дека го има снајдено и на БетвсСупс. Како беше таа старата - Less, is more.