Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Хауард патарокот беше гимик камео ала Стен Ли, ништо повеќе од тоа. А Адам Ворлок би требало у ГОТГ тројката да се појави, или во некој друг спејс бејзд филм ако овој им е ставен на холд ..

За патката се збори дека и посебен филм ќе имало, но кога не знам.

Знам дека има стар, но сакам римејк. Мислам дека добро би испаднал филмот кога би го правел Марвел.

Pusteni se karti decki pred pola saat, skoro sve se zema, ali ako najdete nekoe mesto kupuvajte :)
ja uspeav na 9ti red da zeam, tamanka.[DOUBLEPOST=1554210082][/DOUBLEPOST]im se sjeba delov za rezervacii na karti : )))), proekcijata sea gleam ja nema veke, mislam deka so vakva navala na karti i posedi za kratok vremenski period nikogas ne se soocile, momentalno ne mozes ni da ja najdes proekcijata, a do pred 5 min ne se otvarase da vidis dali ima ostanato slobodni mesta.

Последно уредено:
го гледаше некој Шазам?
ве бендиса ?

ДЦ треба цртаниве филмови да им ги остават на Марвел а они да прават посериозни како Џокерот, не би било лошо и за други ликови да има слични филмови со мрачна атмосфера иидобро разработени карактери што не се наменети за 12 годишни деца.

Дечки ако стигне до вас некаква информација за тоа дека некој купил карти за Ендгејм проекцијата од 19:00 во Синеплекс, ама од која било причина нема да оди, па ги продава картите, ОДМА slide in my dms :backa:

Дечки ако стигне до вас некаква информација за тоа дека некој купил карти за Ендгејм проекцијата од 19:00 во Синеплекс, ама од која било причина нема да оди, па ги продава картите, ОДМА slide in my dms :backa:

Истооо :):) по можност 2 :vozbud:

Претпазливо по нетов, ликнати се детали од Endgame.

јас налетав на едно видео на јутуб со скриншотови од филмот, интересни работи..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom