Superhero Movies

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.082
Поени од реакции
42.790
Ме нервира што се форсира тој мртов хумор и у дедпул двојката, ок е еден филм беше интересно ги научивме сите заебанции за волверин кецот дека бил ужас и грин лантерн дека бил тапа сеа и у наредните 20 продужетоци истото ќе се форсира?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ме нервира што се форсира тој мртов хумор и у дедпул двојката, ок е еден филм беше интересно ги научивме сите заебанции за волверин кецот дека бил ужас и грин лантерн дека бил тапа сеа и у наредните 20 продужетоци истото ќе се форсира?
Да го напраат ко Дарк Кнајт, тоа би била одлична идеја и breath of fresh air. Дедпул е кул пошто е све што не е целиот Марвел универзум (зборам за Avengers), и не мислам на тоа што нема допирни точки со тој универзум, туку пошто не е клише и е све спротивно на еден генерички суперхерој, дури и ги исмева.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.082
Поени од реакции
42.790
Да го напраат ко Дарк Кнајт, тоа би била одлична идеја и breath of fresh air. Дедпул е кул пошто е све што не е целиот Марвел универзум (зборам за Avengers), и не мислам на тоа што нема допирни точки со тој универзум, туку пошто не е клише и е све спротивно на еден генерички суперхерој, дури и ги исмева.
Тоа е ризик кој овие продукциски студија не би го превзеле, си праат они анализи што сака народот да гледа, сакаа црнците херој им го дадоа блек пантер иако е небитен лик у тој универзум нивни, не праат ајрон мен филмови више зошто не е веќе популарен, не праат филмови за грин лантерн пошто знаат дека публиката не го сака итн.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.060
Поени од реакции
37.447
B

Beginner

Гостин
Фала ти инаку Х мен сите ми се гледани. А и подобро што ги гледам вака да сум ги гледал како испаѓале ке бев загубен. Wonder Women кога испадна го гледав сега не се сеќавам на ништо од филмот ке треба пак да го гледам...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

B

Beginner

Гостин
Завршив и со DC.
Man of steel-7
БвС-5 Го направиле предолг филмот факинг 3 саата.Инфиниту им е најдолг филм на Марвел кој трае 2h и 40min ама во споредба со БвС небо и земја разлика.
Sucide Squad-8
Wonder Woman-8.5
Justice Leaque-9.5 Според мене најдобар филм од DC.
Во споредба DC и Marvel на Marvel филмовите се подобри.
Ми останаа сега да ги гледам Power Rangers2017 и tmnt.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Завршив и со DC.
Man of steel-7
БвС-5 Го направиле предолг филмот факинг 3 саата.Инфиниту им е најдолг филм на Марвел кој трае 2h и 40min ама во споредба со БвС небо и земја разлика.
Sucide Squad-8
Wonder Woman-8.5
Justice Leaque-9.5 Според мене најдобар филм од DC.
Во споредба DC и Marvel на Marvel филмовите се подобри.
Ми останаа сега да ги гледам Power Rangers2017 и tmnt.

Да не хо имаш помешано bvs со jl? :cautious:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ми останаа сега да ги гледам Power Rangers2017
Ако не се палиш на Беки Џи( :love: ) заеби. Се знае кој е ди ултимејт ПР филм - Mighty Morphin Power Rangers од 95та. Права ствар, шо би рекол Чола. Јул тенк ми лејтр

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ако не се палиш на Беки Џи( :love: ) заеби. Се знае кој е ди ултимејт ПР филм - Mighty Morphin Power Rangers од 95та. Права ствар, шо би рекол Чола. Јул тенк ми лејтр
Тој беше со легендарниот Ајвен Уз како негативец? :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom