Superhero Movies

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.133
Поени од реакции
42.857
Супермен ако потајно е геј ќе биде хит и лгбт конечно ќе имаат херој со кој што ќе може да се идентификуваат.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
WTF? Што се случи со Cavill?
Фокусот бил ставен на Supergirl, а Superman филмовите не биле приоритет моментално.
Исто така поради распоредот на Хенри и плановите на Warner Bros. не им биле усогласени што е причина плус за неговото "моментално" повлекување.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Почнал како Дива да се понаша Кевил у задње време, го уфилмала менаџерката, барале осетен пејчек рејз од новиот договор, “занес потрес“ понашај по шо на WB им преку*чило изгледа. Башка шо и од претходно ги клецкал дека “у гужва бил“ за да сними камео за Шазам филмот:rolleyes: и нема да се појави сега и дефинитивно изгледа, иако сите очекуваа.
Кост-бенефитот на WB им е тенок од овој Супермен. Супермен-2 на никој не му потребен моментално, а и ЏЛ-2 питање е кога/дали ќе видиме. ДЦ на плеќи го носат girl club-от на Гадот и Роби (да не беа WW и Харли, ќе се фрлаа низ прозор како у тој гифот). Затоа и не ме чуди шо на приоритетната листа им се филмови како Supergirl, Batgirl, Birds of prey, Harley, SS-2 и слични..

Чиит карта у целава гужва им е и “Флешпоинт“ филмот кој ќе се снима догодина и ќе може да направи пиши-бриши на секој и сешто. А откако им ги одобрија и самосталниот Џокер филм и Бетмен приквелот на Мет Риивс без Бен Афлек, полека станува јасно дека DC олабавуваат со “shared universe'' формулата на МАРВЕЛ и ќе си фураат по свое, филм по филм, и ќе брцаат прсти во ликови и приказни кои ги сметаат за идеални и најисплатливи за нив.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А не е толку лоша опција и Џордан за Супермен (на страна шо сите знаеме зошто и како би бил одбран), ама дај нека си ја среди таа фризура еднаш у животот, ебате пропаднатиоти емо ебате...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.133
Поени од реакции
42.857
А не е толку лоша опција и Џордан за Супермен (на страна шо сите знаеме зошто и како би бил одбран), ама дај нека си ја среди таа фризура еднаш у животот, ебате пропаднатиоти емо ебате...
Конечно после толку расистички коментари кои го омаловажуваат црнечкото малцинство еден пост на место.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.360
Поени од реакции
30.754
Michael B Jordan ne znae da glumi nesto poveke od hood thug.

Osven ako ne pravat ghetto parodija na Supermen, ne znam zosto bi go angazirale.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Ne ti se dopadna vo Black Panther?
Не знам зошто девојчињава бараат глума у Мајкл Би со точка Џордан.
Dat upper body tho.
Мада и ко глумец не е лош.
Искина со Сталоне у Крид.

Kajgana Shop

На врв Bottom