Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_m2zkhcM9Qr1qjbkhqo1_500.gif

Живо ме занима дали јас сум меѓу ретките што не може да го поднесе човеков. А се појави на екран, стомакот ми се превртува. Поодбивна личност амин.

Живо ме занима дали јас сум меѓу ретките што не може да го поднесе човеков. А се појави на екран, стомакот ми се превртува. Поодбивна личност амин.

Супер си е бе луис, баш добро човече е :)

го имам видено во неколку филмови каде се појавува во споредна улога или само во една сцена и стварно не можам да го сварам, мн ми е одбивен.. ама врши работа во сријава!!

Супер си е бе луис, баш добро човече е :)

Типов е се друго освен добро човече, бар во серијава. Не знам прв пат го гледам и се прашувам дали ги користи истине потези и лигавењето со гласот. Ако е така не е до улогата, до човекот е.

Типов е се друго освен добро човече, бар во серијава. Не знам прв пат го гледам и се прашувам дали ги користи истине потези и лигавењето со гласот. Ако е така не е до улогата, до човекот е.
На типот му стои таква улога да има, значи роден за неа :)
Ме нервира и мене, ама трпам, се заради другите во серијата. Иначе пред некој ден втора сезона ја започнав.

На типот му стои таква улога да има, значи роден за неа :)
Ме нервира и мене, ама трпам, се заради другите во серијата. Иначе пред некој ден втора сезона ја започнав.

Мејби соу. Генерално мора во секоја серија да има некој што оди на нерви. Имам чувство дека типов е геј, али нема везе тоа, некако така ми делува.

Иначе и јас вчера ја почнав втора сезона и топ е, немам замерка.:)

Можда и ќе беше добар... ако не им се набацуваше на Рејчел и Дона :mad:

Ај нека кренат раче колку души се на правен или биле на правен што ја сакаат и гледаат серијава?

Можда и ќе беше добар... ако не им се набацуваше на Рејчел и Дона :mad:

Денес ја гледав епизодата кога Дона си доби отказ и нормално ти иде кажеш обџекшн! :icon_lol: Немој некој да ми се избаци сега со спојлер има да го тужам.:icon_mrgr:

Денес ја гледав епизодата кога Дона си доби отказ и нормално ти иде кажеш обџекшн! :icon_lol: Немој некој да ми се избаци сега со спојлер има да го тужам.:icon_mrgr:
Не откривам ништо... ама ќе биде интересно :)

Ај нека кренат раче колку души се на правен или биле на правен што ја сакаат и гледаат серијава?

Пфффф! Не сум на правен, немам врска со правен, освен една катастрофа од врска со студент на правен пред Х години :)

Пфффф! Не сум на правен, немам врска со правен, освен една катастрофа од врска со студент на правен пред Х години :)
Ето, врската е пронајдена!
+1 за Windfucker

Дај бе нека продолжат со сезонава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom