Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.668
- Поени од реакции
- 65.022
Аман бе две жени и се утепа од вртење. Има нешто ново во серијава или само овие се? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Девојкава исто не е лоша.Аман бе две жени и се утепа од вртење. Има нешто ново во серијава или само овие се?![]()
Аман бе две жени и се утепа од вртење. Има нешто ново во серијава или само овие се?![]()

Нема многу. Серијата е Хаус тип, воглавно е по ист терк, па ако не си правник да поднаучиш нешто може да ти стане малку монотона ко што мене ми стана Хаус.
Значи серијата има замерки, не е блокбастер серија ко GoT, BB, DA итн, но е заразна и одлична за entertaiment!
Како drama/comedy каков што и е и жанрот е топ, одлична!![]()

Ама има сериозно добар хумор. Ти текнува на моментот кога Луис викаше дека секогаш си ги плаќал долговите и затоа бил како Ланистер. Сум се утепала од смеење.
Алал да им е на тие што го смислуваат сценариото знаат да уфрлат актуелна шега.![]()

едно од појаките „финти“ беше у 4та епизода, сцената со Харви и Танер копилето, кои нели се препуцаваа кој е подобар closer.
Tanner: Careful there, Harv. That's high-end Brazilian cherry from the South American rainforest.
Harvey: Оh Tanner. You selling furniture now?
![]()

Луис+1 кој ја гледа серијава на темава. Сега сум прва сезона, изгледав 4 епизоди, и онака ќе ја искоментирам, просечно, со некои свои моменти, али добра е, битно има чил атмосфера и после напорен ден, да седнеш и да ја гледаш е топ за да опуштање.
Највеќе впечаток ми остава Харви, добра глупа, ебачки став и во склоп со одело, топ е. И Луи или како и да беше онај ружниот е интересен, створен за таква дебилска улога.
Песнава ми е хит деновиве откако почнав да ја гледам серијава.
И Луис само колку ми иде на нерви. Страшно антипатична појава е. Добро што се распишавте на темава, ме потсетивте да си ја изгледам и втора сезона.
Абе каков тим се Мајк и ХарвиИ Луис само колку ми иде на нерви. Страшно антипатична појава е.

LoooL![]()
Haters gonna hate![]()
Добро што се распишавте на темава, ме потсетивте да си ја изгледам и втора сезона.
Абе каков тим се Мајк и ХарвиИ Луис само колку ми иде на нерви. Страшно антипатична појава е.