Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Вреди да ја почнам, велите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Живо ме занима дали јас сум меѓу ретките што не може да го поднесе човеков. А се појави на екран, стомакот ми се превртува. Поодбивна личност амин.

Супер си е бе луис, баш добро човече е![]()
На типот му стои таква улога да има, значи роден за неаТипов е се друго освен добро човече, бар во серијава. Не знам прв пат го гледам и се прашувам дали ги користи истине потези и лигавењето со гласот. Ако е така не е до улогата, до човекот е.

На типот му стои таква улога да има, значи роден за неа
Ме нервира и мене, ама трпам, се заради другите во серијата. Иначе пред некој ден втора сезона ја започнав.

Можда и ќе беше добар... ако не им се набацуваше на Рејчел и ДонаЖиво ме занима дали јас сум меѓу ретките што не може да го поднесе човеков. А се појави на екран, стомакот ми се превртува. Поодбивна личност амин.

Можда и ќе беше добар... ако не им се набацуваше на Рејчел и Дона![]()
Денес ја гледав епизодата кога Дона си доби отказ и нормално ти иде кажеш обџекшн!Немој некој да ми се избаци сега со спојлер има да го тужам.
![]()

Ај нека кренат раче колку души се на правен или биле на правен што ја сакаат и гледаат серијава?

Ето, врската е пронајдена!Пфффф! Не сум на правен, немам врска со правен, освен една катастрофа од врска со студент на правен пред Х години![]()