Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Јас немам никаква врска со право, па пак серијата ми е меѓу најдобри, затоа што има кул ликови.
Денес ја гледав епизодата кога Дона си доби отказ и нормално ти иде кажеш обџекшн! :icon_lol: Немој некој да ми се избаци сега со спојлер има да го тужам.:icon_mrgr:
Добар аватар(y)
Иначе Луис е Бог, одлично глуми!

Тоа право кое е застапено во серијата нема врска со нашето право. Станува збор за два различни правни системи. И јас си мислев дека адвокатите се како во серијата и филмовите ама кога стапнав прв пат во судница ми се уништи сонот.

Него кога ќе продолжи вторава сезона има некој инфо ?

Луис е антипатичен лик, гадот ме потсеќа на едно говедо кај кое бев на пракса ...... ама добро ја носи улогата.

Тоа право кое е застапено во серијата нема врска со нашето право. Станува збор за два различни правни системи. И јас си мислев дека адвокатите се како во серијата и филмовите ама кога стапнав прв пат во судница ми се уништи сонот.

Него кога ќе продолжи вторава сезона има некој инфо ?

Луис е антипатичен лик, гадот ме потсеќа на едно говедо кај кое бев на пракса ...... ама добро ја носи улогата.

Младичу, втората сезона бидна, имаш 10 епизоди од неа достапни за симнување. :)

Иначе Луис е Бог, одлично глуми!

Ма глуми човекот одлично, ама не да личи на стаорец, ептен, со тоа фацата и тие предните заби, и тие очичките ... и се само никнува каде не го садиш.
ма уште опаш од стаорец му фали :cautious:

Младичу, втората сезона бидна, имаш 10 епизоди од неа достапни за симнување. :)
Мене ме збуни ова затоа си прашав кога ќе продолжи.
On August 11, 2011, it was announced that Suits was renewed for a second season of 16 episodes

Фајнали си ја догледав. Дури криво ми е што немам уште епизоди за гледање. Од јануари почнува финалето, ако разбрав добро уште шест епизоди преостануваат. Одамна вака немам изгледано нешто во еден здив, последен пат тоа беше Шерлок. Секоја чест за креаторите.(y)

Ако знаете уште некоја ваква бед ес серија предложете.:)

donna-paulsen-tumblr-87669e30-sz500x746-animate.gif

:love:

Живо ме занима дали јас сум меѓу ретките што не може да го поднесе човеков. А се појави на екран, стомакот ми се превртува. Поодбивна личност амин.

зарем не му е тоа целата поента на неговата улога ? ја барем така го сваќам и според мој критериум успева во намерата.. ми иде на живци ама тоа е :)

зарем не му е тоа целата поента на неговата улога ? ја барем така го сваќам и според мој критериум успева во намерата.. ми иде на живци ама тоа е :)

Не знам да ти кажам, има актерска игра и луѓе кои не ги можам. Луис е такво типче. Не викам дека тоа не е добро за серијата, баш напротив, ама не можам против чувството во стомакот ко ќе почне да се лигави.:icon_lol:

Изгледав 2 епизоди, солидна е серијата - добра, но има премногу already seen/overdone моменти, така да мислам дека 9-та на IMDB е превисока оцена, 8 би била таман, што незначи дека е лоша, 8 оцена имаат екстра добри филмови - серии.

На Eric Ladin треба да му дадат поголема минутажа, затоа што од поглед на глума, ги шие сите во серијава.

Кога јас би бил креатор, оваа серија би ја направил класична комедија, не ги бива сценаристите за внесување на драма момент во серијава, за хумор - cool моменти, се ок.

Завршив и со втора сезона од серијата и сеа кој ќе чека до јануари у пм. Така ми направија за прва сезона, морав одма после неа да ја симнам втора да видам шо ќе се десе, ама тоа траеше 1 ден, а ова 4 месеци .:sleep:

Завршив и со втора сезона од серијата и сеа кој ќе чека до јануари у пм. Така ми направија за прва сезона, морав одма после неа да ја симнам втора да видам шо ќе се десе, ама тоа траеше 1 ден, а ова 4 месеци .:sleep:
Ај почнуваат други викендов

Е овој Invader знае што гледа...
Изгледав две епизоди, можеби ќе ви се придружам за месец-два, има перспектива серијава. Само се плашам да не стане едно те исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom