Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледам последниов месец, вчера ја завршив сезона 2 и комотно можам да констатирам дека е најдобра серија што ја пратам моментално или сум ја прател последниов период заедно со The Crown. Ејџбио во свој стил - кастингот е коска, буквално сите од епизоден до главен лик се спот он. Фасциниран сум од дијалозите, ситуациите и градењето на ликови, иако имам една замерка во однос на тоа - Грег(зит) буквално стагнираше во втора сезона и речиси и да го маргинализираа ликот, тотално небитен ми беше, за разлика од почетокот каде што стварно навивав за него.@џимеј гледа Succession?![]()
Се надевам дека нема да ја развлекуваат со години. Мислам дека имам некаде прочитано дека планот е да заврши со четврта сезона, ама не сум многу сигурен во тоа.Овој тип серии не очекувам да траат со години и може подобро така.
Јас мислам дека татко му цело време, цели 2 сезони го подготвуваше за тоа. Сега не се сеќавам многу добро, но нели еднаш му рече нешто како: ако сакаш да ме наследиш, треба да бидеш killer. Е па тоа беше моментот! 100% сум сигурен дека и тој знаеше дека ќе го предаде.повеќе од јасно беше дека Кендал ќе го предаде татко му (го бакна пред одење ко Јуда).
Некаде прочитав дека серијата е инспирирана од Кралот Лир, а пошо одамна сум ја читал и секако заборавил, го изгледав клипов набрзина.Се надевам дека нема да ја развлекуваат со години. Мислам дека имам некаде прочитано дека планот е да заврши со четврта сезона, ама не сум многу сигурен во тоа.
Автоматски споено мислење:
Јас мислам дека татко му цело време, цели 2 сезони го подготвуваше за тоа. Сега не се сеќавам многу добро, но нели еднаш му рече нешто како: ако сакаш да ме наследиш, треба да бидеш killer. Е па тоа беше моментот! 100% сум сигурен дека и тој знаеше дека ќе го предаде.
Оф... кој ќе симнува сега...
Ти, ти! Сакаш username и pass од HBO GO? Ама којзнае дали ќе работи таму кај што си, во која галаксија и да е тоа.Оф... кој ќе симнува сега...
Не работи. Ги има некој телеком откупено правата, морам да ставам кабловска за да фатам ХБО, а не сакам да имам телевизија дома. Сакав да им платам на Американците со ВПН ама не ми ги сакаа парите. Ќе земам од кај Бугарите без пари, у инака се жалат дека им крадеме работи, барем нешто да биде точноТи, ти! Сакаш username и pass од HBO GO? Ама којзнае дали ќе работи таму кај што си, во која галаксија и да е тоа.
Нема да зажалиш ни минута од серијава познавајќи ти го вкусот.Оф... кој ќе симнува сега...
Зашо ме хајпаш вака, сакав цела сезона да излезе па да ја пуштамS03E01Гледавте? Гледавте? Гледавте?
Гледавте?
![]()