Succession

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Преквалитетно нешто е ова.
После изгледа прва сезона Team Kendell all in, ако постои такво нешто на темава.
Серијава е Game of Thrones во бизнис светот, дури и поголеми и побрутални "убиства" има во оваа серија.
Да ја изгледам цела и да ве стигнам, па ќе следи пообемно мислење.

А да, фала на @Zlatikevichius да не беше темава, најверојатно никогаш немаше да дознаам за серијава.

Последно уредено од модератор:
А да, фала на @Zlatikevichius да не беше темава, најверојатно никогаш немаше да дознаам за темава.
Втората сезона ги собра сите можни ЕМИ награди, растур направи секаде. Мене стварно не ми е јасно зошто има толку мала гледаност кај нас. Според мене е во топ 5 серии некогаш направени!

Океј, ве стигнав. S03E03 изгледана.
Доста солидна е серијава, не сум којзнае колку импресиониран но те влече... ликовите се парампарче, дешавките се занимливи.
Делумно јако е она што не ги гледаш што точно работат и фокусот е ставен само на бизнис договорите/семејните караници.
Музиката е врв, не знаете колку ми е заглаена у глава.
Прејак ми е братот на Калкин со Џери „романсата“.
Брајан Кокс исто растура, fuck off.

- Дојдоа FBI.
- Tell them to fuck off.

Она што побавно се дешаваше минатите сезони, сега некако убразно ми се дешава. А тоа е, кој е во предност?
Те мислиш Кендал е, те мислиш Логан е, те мислиш двајцата се во предност, а сега на крај испадна двајцата се пепел xD

И Кендал многу јако глуми, каков пепел се деси на крај у втора сезона...

И нема боље кринџфест дуо од Том и Грег.

Серијава ми остава енормно лоша имресија за ултра богатите, се надевам дека не се олкави ретарди луѓе на ваквии позиции и со олку пари и бизниси(а најверојатно се) . Инаку како серијата како серија си има топ квалитет ултра добра е.

Голем минус за овие стари и детски финти.
Прават невиден хајп/клифхенгер минатата епизода, со FBI at the doors, и во следнава што? Едвај еднаш-два пати ги спомнаа.
Ја очекував да има влагање на ФБИ во премисите на Waystar, урлање, насилно отворање фиоки, па дури и некое приведување...

Адриан Броди ко Реџепи кај нас, неговите 4% клучни за гласање на недоверба на Логан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom