Струмица

дада. и тва дотки со големи 'очи' говорат.....:vozbud:

Заебајте тва. Има ли нешто вечер низ кафичето?

На Џамбазов беше ФЕНОМЕНАЛНО:vozbud::vozbud:
Значи как знаа он да га напрааа никој не знаа. Е.бати човеко. Уште на почетоко не насмеа. Почна и да свире негови песни 3-4. После фана српски стари, Шкембе Чорба, Бјела Јабука, Црвено Дугме... Се песни шо им се аресеше на народо тама. Гитарата га покака. :vozbud::vozbud: Нешто од Бајага докопа. Направи една пауза да се испослика народо со него. После пак тие олдатјм екс ју песните. Алал да мооо. Да беше петок или сабота ке имаше ного повеке народ. Ама оти недела а денеска се работе, Селект остана неисполнан. Ама другаро е ного лек маж:toe:

Интересно беше на почетоко смех.. ка зема сеелта да ги набројува :) или тај вицо хехехе.. само маака мее неможех да го гледам :( .. од горе го слушах само.. от на работа бех

СТРУМИЦА си е СТРУМИЦА.Иначе и ја сум од Струмица, нема шо да се каже за тој град, а за Скопје ....Се има таму Убиство,Згазени,Кражби...Во Струмица ни 1 кражба е немало :smir::smir::kesa:

СТРУМИЦА си е СТРУМИЦА.Иначе и ја сум од Струмица, нема шо да се каже за тој град, а за Скопје ....Се има таму Убиство,Згазени,Кражби...Во Струмица ни 1 кражба е немало :smir::smir::kesa:
o_rly.jpg

:aplauz::aplauz:
И јас исто мислам. У струмица нема ни една кражба. Додуша, ние тука незнааме шо е тва кражба, не го разбираме поимо.
Роки, другпат поштеди не од твојте ''коментари''.

:aplauz::aplauz:
И јас исто мислам. У струмица нема ни една кражба. Додуша, ние тука незнааме шо е тва кражба, не го разбираме поимо.
Роки, другпат поштеди не од твојте ''коментари''.

Еее нема грешка. Немало кражби!!! Пффф. Мош нема толко колко шо има у другите градове ама и не е се толко розаво как шо викате. Мислам бидејте реални малко.

кај нас нема толко нема работи, как шо има у др. граодви тетово, скопје....ама ако се случе нешто ке се расправа 2недели маабето....

Еее нема грешка. Немало кражби!!! Пффф. Мош нема толко колко шо има у другите градове ама и не е се толко розаво как шо викате. Мислам бидејте реални малко.
Хахахаха, брат абе нели гледаш го исмејуваах само на роки:). На ироничен начин го кажах тва. Как нема кражби, само на нас не имат 2 пати ограбувано, а за мојте комшии, да не говорам.

Хахахаха, брат абе нели гледаш го исмејуваах само на роки:). На ироничен начин го кажах тва. Как нема кражби, само на нас не имат 2 пати ограбувано, а за мојте комшии, да не говорам.

Epa kaj nas ne se krade oti oti ako te naucat cel grad gomna ke jade za tebe i ke si kazes: U PICKU MAJCINU SO MI TREBA DA KRADAM :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom