Струмица

So mi raspravas :helou:,nas seljak ke go poznaas na 100 KM,misles oti tam ke bide graganin od prv red ili oti crven kilim ke mu postelat na nekoj?Pomina i tva vreme koo se kurcaa pincite,saa taka dremat i oni,kucinjata so mast ne gi jadat i nih :pos2:
Знам как е веруви, точно е оти ние наште одма право се забележуваме, по изгледо право, а да не говорам за манирите. Сакаах да кажам оти наште тама не им е баш гајле шо мислат швајцарците/германците, затава работат шо ќе им дојде.

мабеето вее на место..
а иначе шо викате за тии од село(без навреда) ама се познават.. испечана фаца, речнико,турбофолк некој забеган,коли моторе стартуване,каишо од вонка блузата унатре.. да не набројувам :)

Шо тресете само безвеза...

Излези 50-60 километра од Струмица, и струмичани и народо од селата струмички, едно та исто, нема да се разликуват... тај простотилако у Струмица тешко ќе се искорене.

Еј шо викат нешто утре немало да се оде на школо прошетка ке имало? Точно или глупости се тва? (оти праам тест по математика, да си знам)

кај нас ништо не се спомнале .. Говорам за у зем. и јас утре праам тест мош ке изненадат :)

Еј шо викат нешто утре немало да се оде на школо прошетка ке имало? Точно или глупости се тва? (оти праам тест по математика, да си знам)

Зашо таа прошетка по коо основа? Не е нешто празник или не знам шо па да има прошетка...:nesvest::uvo:

На вас на прошетка ли ви се оде :)
На мене ми се оде за Скопје у недела на концерто шо ќе биде во чест на Тоше Проески, уствари ми се оде на прошетка у Скопје не баш на концерто само да се мајнам малце од тука...
BTW ќе оде ли некој од вас у недела од школто шо организире за концерто? Кажејте за да си знааме па мош ќе се најдаме негде тама па ќе има смех...:pos2::pos2::pos2:Тава за средношколците важи само...:pos2::pos2:

Jaс одам, уствари договорииме се де. =D
Кискин, поговорката е .. на вас тава ли ви се јаде?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom