Струмица

Epa kaj nas ne se krade oti oti ako te naucat cel grad gomna ke jade za tebe i ke si kazes: U PICKU MAJCINU SO MI TREBA DA KRADAM :tapp:
Е да, тие се обележани право, како црни овци. Ама јас говорам за ѓупците, посебно оти тука блиско до нашта мала се, цеела мала га имат обработено. И они се обележани, ама ги боле куро на них, шо сакат праат.

Едно време на радио Струмица у 5 саато имаше Поздрави желби и честитки...
А саа на Вис и Интел оде тава...
Де бе, што има лошо да поздравиш другари на оваа тема.
Ако те кажам на нив ќе си го добиеш :tapp:.
Се зезам, ако некој ги познава да ги поздравееее.

Orly...... хахахахахахха:pos2::pos2:
O_RLY-Quite.jpg

Е да, тие се обележани право, како црни овци. Ама јас говорам за ѓупците, посебно оти тука блиско до нашта мала се, цеела мала га имат обработено. И они се обележани, ама ги боле куро на них, шо сакат праат.

Policijata ne gi zakacuva Gjupcite oti se so vlasta,koj ke glasa posle za gradonacalniko i koj ke ni gi mete ulicite? :)

Де бе, што има лошо да поздравиш другари на оваа тема.
Ако те кажам на нив ќе си го добиеш :tapp:.
Се зезам, ако некој ги познава да ги поздравееее.
Некој кажа ли оти е забранно?
хехехехе...да се потсетаме беше маабето.

Нема на ВИС тва :)
Е арно де...имаше едно време.

Оти се најефтина работна рака, да ти дадат 500 евра плата, да видаш дали нема да одаш да меташ. Чукни се малце у та 15гудишна глава.. и ѓупците се чувеци, само без пари, затава се такви _____*. :vozbud:

*Пополни сам (збор за нехигиена).

Оти се најефтина работна рака, да ти дадат 500 евра плата, да видаш дали нема да одаш да меташ. Чукни се малце у та 15гудишна глава.. и ѓупците се чувеци, само без пари, затава се такви _____*. :vozbud:

*Пополни сам (збор за нехигиена).

таман пари им дават шо се збркуваш така...
само наште не га сакат таа работа :) , а да одат пример у германија или било дека не да ги метат со крпи ке ги бришат улиците.... (со помали искључоци)

СТРУМИЦА си е СТРУМИЦА.Иначе и ја сум од Струмица, нема шо да се каже за тој град, а за Скопје ....Се има таму Убиство,Згазени,Кражби...Во Струмица ни 1 кражба е немало :smir::smir::kesa:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ај да не споменувам имина оти е јавен форум. :)

Иначе знам ги сите крадаче у Струмица, ако се сеќавате как беа крадани дневниците у Димитар Влахов, јас знајаах една недела пред случката оти ќе ги крадат.:pos2:

Как беше ограбан бутик у Штип, пред таа вечер еден другар пиша на мсн со крадачо и му беше нудано и на него да оде, ама прдло е тај. :pos2::pos2:

Ај да не говорам уште, оти тиа помладите сигурно ќе ви текне за кој говорам.

Пссст, не пишејте имина ако знаатее :)

таман пари им дават шо се збркуваш така...
само наште не га сакат таа работа :) , а да одат пример у германија или било дека не да ги метат со крпи ке ги бришат улиците.... (со помали искључоци)
Ама тама ретко кој ги знаа наште. А и ќе дојде после тука у мк, со некоо БМВ од Рент а Кар, со последната плата и ајдее, газда е он. Имам слушнано оти тие ѓупците со крадаа, се имале со некои полицајци, давале им некој процент за порано да го пуштат ако го фатат. Ама тва поодамна, и дали се само чаршииски мабете незнам.

Ама тама ретко кој ги знаа наште. А и ќе дојде после тука у мк, со некоо БМВ од Рент а Кар, со последната плата и ајдее, газда е он. Имам слушнано оти тие ѓупците со крадаа, се имале со некои полицајци, давале им некој процент за порано да го пуштат ако го фатат. Ама тва поодамна, и дали се само чаршииски мабете незнам.
tva nema vrska za policajcite so vikas ti.
a so se krade u sr se krade i tva baja.tasim i senol cela strumica ga iskradeee:).

So mi raspravas :helou:,nas seljak ke go poznaas na 100 KM,misles oti tam ke bide graganin od prv red ili oti crven kilim ke mu postelat na nekoj?Pomina i tva vreme koo se kurcaa pincite,saa taka dremat i oni,kucinjata so mast ne gi jadat i nih :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom