Струмица

Ајде исповедејте се. Как беше? Имаше ли добра атмосвера, смех :):)

А слушнах и некоо отваране на Цареви Кули имало. Имате ли нешто повеќе информации?

А слушнах и некоо отваране на Цареви Кули имало. Имате ли нешто повеќе информации?
Как шо гледам у темата за Цареви Кули (у подфорумо Историја) отворена е официјална страна за Царевите Кули!
Друго не би знајал шо може да е!
Ако сум грешка нека ме исправе некој:helou:

Човеци, абе ќе се организира ли нешто заедничко одене на Концерот во чест на Тоше у недела? Ми кажаа саа оти картите се 200ден, па ќе има ли нешто организиран заеднички превоз?

Едно прашање ја мачи оваа нација ... па КАКАВА е оваа ситуација :pos2::pos2: Вечер сите у СЕЛЕКТ на Игор ,,, ке биде јако :))

Човеци, абе ќе се организира ли нешто заедничко одене на Концерот во чест на Тоше у недела? Ми кажаа саа оти картите се 200ден, па ќе има ли нешто организиран заеднички превоз?
Има организирано преко сафари 750 денара со се превоз и карта ефтино е! Картата ти е само 400 денара до Скопје у еден правец:).

Преку некој школи шо ке одат е 800 мислам.

На Џамбазов беше ФЕНОМЕНАЛНО:vozbud::vozbud:
Значи как знаа он да га напрааа никој не знаа. Е.бати човеко. Уште на почетоко не насмеа. Почна и да свире негови песни 3-4. После фана српски стари, Шкембе Чорба, Бјела Јабука, Црвено Дугме... Се песни шо им се аресеше на народо тама. Гитарата га покака. :vozbud::vozbud: Нешто од Бајага докопа. Направи една пауза да се испослика народо со него. После пак тие олдатјм екс ју песните. Алал да мооо. Да беше петок или сабота ке имаше ного повеке народ. Ама оти недела а денеска се работе, Селект остана неисполнан. Ама другаро е ного лек маж:toe:

Брее...Баш мее мака шо не ојдех. Знајаах оти добро ќе биде на Џамбазо, ама ај, ако има следен пат Здрааве.

ного смех било јас мислаах вајвечер е ама јбг... еден школски ми расправа имало ного смех :)

Голем поздрав до Јанев Јане и Алич Горан. Од Никола Ѓуро Д.Х.

Голем поздрав до Јанев Јане и Алич Горан. Од Никола Ѓуро Д.Х.

Едно време на радио Струмица у 5 саато имаше Поздрави желби и честитки...
А саа на Вис и Интел оде тава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom