Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.913
- Поени од реакции
- 1.567
па објасни ни ако незнаеме .. :kesa:
Така некако.luxor 2 е за 90% намалена ?
Само да те предупредам. Ако имаш веке акаунт со некои легално купени игри од Steam, не користи хакови со тој акаунт. Направи си нов, оти ако те откријат Валве, а го прават тоа, отиде акаунтот.Не видов тема да има за steam па сакам да прашам најдов на еден warez форум во VIP делот акаунт најверојатно е хакиран па сакам да проверам дали навистина работи па може ќе купам некои игри што се од попуст сега.
Иначе ова го пишува во темата со акаунтот и што да симнам да го проверам ?
SS+HL² DM+ DOD source+ inurgency, synergy, and another game mod
Ок нема да купувам со него ќе го користам ако може со тие игри што веќе ги има на него само прашањето ми беше како да проверам дали акаунтот е валиден сеуште, и колку пари е нов акаунт лично мој ?Само да те предупредам. Ако имаш веке акаунт со некои легално купени игри од Steam, не користи хакови со тој акаунт. Направи си нов, оти ако те откријат Валве, а го прават тоа, отиде акаунтот.
Акаунтот ти е бесплатен. Одаш на steampowered.com и се регистрираш и доунлоадираш Steam клиентот. Па после преку Visa/MasterCard/ClickAndBuy/AmericanExpress/Paypal и уште неколку слични сервиси ги купуваш игрите. Ама би ти препорачал ако користаш Steam да купуваш само игри од Valve, оти многу често ке ги најдеш игрите од другите издавачи по поефтина цена како retail (физичка) копија. А за оригинал Valve игри (HL, CS, L4D) мора да имаш Steam акаунт.Ок нема да купувам со него ќе го користам ако може со тие игри што веќе ги има на него само прашањето ми беше како да проверам дали акаунтот е валиден сеуште, и колку пари е нов акаунт лично мој ?
Ќе ги симнам сега.Доколку некој има NVidia, http://steampowered.com/nvidia
Ги има
Half Life 2: Deathmatch
Half Life 2: Lost Coast
Portal : The First Slice
бесплатно..
Не може Valve да знаат дали ја имаш поврзано paypal сметката со сметка од банка.. за нив доволно е да знаат дека имаш доволно пари на сметкатаЌе ги симнам сега.
Него може на стим да се купува преку пејпал, а на пејпалот да немаш кредитна ставено?