Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Оглас: Плачам на филмови. Некогаш и на книги.
Плачам кога има хепи енд, плачам кога плачат на филмот, плачам кога е тажно, кога некој умира кога некој се раѓа, кога ќе се скараат со дечкото....За се. АКо сум у ПМС, фали уште на вести да се расплачам.
Некогаш, на ист филм си плачам. Сум го гледала 5 пати, ама редовно си го плачам. Лигла. АМа па откоа ке ги исплачам филмот, после се ми е ок:)

Да да ми се деси на Man On Fire и тоа знам беше зима ладно некој ден после нова година и на Nova го даваа го гледав на крај пуштив солза..Наредниот ден пак вечерта во исто време пак го даваа и јас пак го гледав и пак пуштив солза... :kesa: :kesa: :kesa:

Се случувало, ама заборавив на кој филм беше. И тоа само еднаш.

Не сум пуштил солза до сега,ваљда не сум начекал до сега филм што ќе ме растажи

tripati go imam gledano i tripati placev.edinstven film na koj sum placel ka dete...ccc
филмот е од пред 4 години (2006) малце чудно за да кажеш како дете(читам 23 г. си)
а дефинитивно јас многу сум сентиментален човек, на многу филмови сум пуштил солзи ама на Клик го гледавме 5 другари/ки заедно после крајот кога уклучивме светло сите бевме во солзи, навистина филм со многу поуки за во животот е и доста емотивен, :smir:

--- надополнето ---

Да, кога го гледав '' If Only ''
супер филм, шо се човек би жртвувал, кога би знаел шо ќе се случи... немам коментар повеќе

филмот е од пред 4 години (2006) малце чудно за да кажеш како дете(читам 23 г. си)
а дефинитивно јас многу сум сентиментален човек, на многу филмови сум пуштил солзи ама на Клик го гледавме 5 другари/ки заедно после крајот кога уклучивме светло сите бевме во солзи, навистина филм со многу поуки за во животот е и доста емотивен, :smir:
Лее,шо ме потсети сега на филмот,еве почнаа да ми навираат солзи. :D

Има неколку филма,на Хачико неможеш а да не пуштиш некоја солза..сите тажни филмови ме погодуваат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom