Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се зацрвенаа очите признавам...има сцени полни со емоции,љубов,прекрасна музика,виртуозност,возвишеност!
Не знам кој би останал ладен и рамнодушен на филмов!

Искрено, многу ме потресе документарецот на Владе Дивац ,,Еднаш браќа", посебно разговорите на мајката на Дражен Петровиќ, бев на граница........

Па филм кој нуди добра поука за животот, пред се реална приказна мојт да ме трогнит признавам, моментално ми теквит само на "Mary and Max".

Плачка сум и признавам се убивам од плачење на тажни филмови... Не можеш а да не заплачеш на I am Sam , The Notebook, A walk to remember...

Да да,коа видов дека Алириза ќе умре на крај.хахах:kesa:

да..Во Армагедон кога се збогува со ќерка му :D

Јас се смеев на I am Sam а за малку ќе заплачев гледајќи го Crash... :)

Безврска ми е плачење на филмови, посебно на романтичните. Ама....од кога го гледав Green Street Hooligans
(првиот дел) на последната сцена коа умира Pete Dunham срце јуначко не издржа :) кратко траеше тоа после дојде нервозниот дел кога отерав се у пм и скршив чаша

Пфффф :pos2:
Titanic, A walk to remember, The notebook, The last song ...... Дури и на Троја, коа изумреа сите на крај, Животот е убав, Мулен руж, Легенди на есента и уште некој кој сега моментално не ми текнува :):):)

Можеби и претходно имам спомнато на темава ,не се сеќавам , знам дека е чудно ама на филмот CLick плачев како мало бебе, во делот кај што Адам Сендлер ја враќа снимката за да по неколку пати го слушне последното те сакам од татко му . Ау колку ссолзи на филм кој беше дефиниран како комедија ...

На Снежана и седумте џуџиња, Снежана кога ќе го гризне јаболкото али копиљ бев хехехехе.
Ghost - цело време ми стоеше грутката у грло....али и тоа беше од дамна, додека се уште бев плачко
Friends - последната епизода од 10тата сезона, ми се насолзија очите. Не ми се веруваше дека тоа беше крајот на најдобрата серија која некогаш сум ја гледал, серијата со која пораснав
Во последно време не сум се испробал, али ќе пробам да најдам некој многу тажен филм па ќе пишам што ќе се деси хехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom