Сте пуштиле ли солза на некој филм?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Оглас: Плачам на филмови. Некогаш и на книги.
Плачам кога има хепи енд, плачам кога плачат на филмот, плачам кога е тажно, кога некој умира кога некој се раѓа, кога ќе се скараат со дечкото....За се. АКо сум у ПМС, фали уште на вести да се расплачам.
Некогаш, на ист филм си плачам. Сум го гледала 5 пати, ама редовно си го плачам. Лигла. АМа па откоа ке ги исплачам филмот, после се ми е ок:)

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
Да да ми се деси на Man On Fire и тоа знам беше зима ладно некој ден после нова година и на Nova го даваа го гледав на крај пуштив солза..Наредниот ден пак вечерта во исто време пак го даваа и јас пак го гледав и пак пуштив солза... :kesa: :kesa: :kesa:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Се случувало, ама заборавив на кој филм беше. И тоа само еднаш.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Не сум пуштил солза до сега,ваљда не сум начекал до сега филм што ќе ме растажи

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
само на "a walk to remember" :kesa:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
tripati go imam gledano i tripati placev.edinstven film na koj sum placel ka dete...ccc
филмот е од пред 4 години (2006) малце чудно за да кажеш како дете(читам 23 г. си)
а дефинитивно јас многу сум сентиментален човек, на многу филмови сум пуштил солзи ама на Клик го гледавме 5 другари/ки заедно после крајот кога уклучивме светло сите бевме во солзи, навистина филм со многу поуки за во животот е и доста емотивен, :smir:

--- надополнето ---

Да, кога го гледав '' If Only ''
супер филм, шо се човек би жртвувал, кога би знаел шо ќе се случи... немам коментар повеќе

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
филмот е од пред 4 години (2006) малце чудно за да кажеш како дете(читам 23 г. си)
а дефинитивно јас многу сум сентиментален човек, на многу филмови сум пуштил солзи ама на Клик го гледавме 5 другари/ки заедно после крајот кога уклучивме светло сите бевме во солзи, навистина филм со многу поуки за во животот е и доста емотивен, :smir:
Лее,шо ме потсети сега на филмот,еве почнаа да ми навираат солзи. :D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Има неколку филма,на Хачико неможеш а да не пуштиш некоја солза..сите тажни филмови ме погодуваат..

Kajgana Shop

На врв Bottom