Stargate Atlantis

Хахахаах па OnNet = NoNet = OffNet ради „добрите“ услуги :) Али во последно време многу се имаат подобрено, инаку порано се случуваше често неколку денови да немам интернет а они да ми треснат глупост како причина што има ја кажуваат на тие што прв пат гледаат компјутер :)
+ сега некои опасни пакети гледам 1500 денари телефон+интернет бесконечен 10 мегабита што е многу примамливо за да си го сменам пакетот :)

Кај е опасниот пакет? Ја го чекам него го нема. :)
Излезе ли нешто официјално или уште е работата само на збор?

Кај е опасниот пакет? Ја го чекам него го нема. :)
Излезе ли нешто официјално или уште е работата само на збор?

Јас прво слушнав за нешто вакво и им пишав маил на он нет и еве што ми пишаа они назад:

Pochituvani,

Vi go nudime paketot DUO FLAT so vklucheni fiksna telefonija i internet, istiot cini 1490 denari + DDV so slednite karakteristiki:

-Internet so neogranichen transfer i brzina do 10 mbps
-Neograniceni razgovori vo mrezata na Ontel.
-300 besplatni minuti kon mrezata na T-Home
-Besplaten priklucok
-60% poevtini megjunarodni povici i 15% poevtini megjugradski povici i razgovori kon mobilnata mreza.
-0.9 denari minuta bez razlika dali e den ili nok, lokalno ili navionalno, nema veke skapi tarifi.

Dokolku sakate da aplicirate za ovoj paket potrebno e da dojde sopstvenikot na telefonskata linija vo nekoj od nashite saloni so negova/nejzina lichna karta i posledna platena telefonska smetka.

So Pochit,

--
Sektor Info Centar On.net Macedonia DTC Aluminka, bul. Partizanski Odredi 70 Skopje
P.O. BOX 205 Phone: +389 (2) 5110000 mailto:customercare@on.net.mk

Конечно втор фиксен оператор. ОНТЕЛ ЗБОРУВАЈ СЛОБОДНО. Кликни тука: www.ontel.mk

Abe temava e za Atlantis, daj ne go tupete tuka za toa, imate druga tema za internet :)

Fala

Абе никој уште ги нема втората половина од епизодите од четврта сезона?

Abe daj simni si gi, aman ... :)

Sto internet imas

OnNet со 10 гига лимит кој го делам со комшии :) Али порачавме од кејблтел вчера тој пакетот од 1500 и така да со него ќе симнам :)

Од пред недела време ја има првата епизода од 5 сезона,ја гледав,супер е.

Denes si ja poracav Stargate Continuum :) na DVD original, ce mi dojde nekade do Septemvri

Mi padna merak i ja da imam edno original izdanie od STARGATE da go imam na polica razbiras :je::ojea::olee:

Ce me kosta nekade 1200 denari ama cef si cef :jaj:

Ако бе добар е тој кеиф... јас па ич немам нит оргинали нит ништо снимено.. Се кое ми треба симнувам кога ќе ми дојде..
Инаку вчера првата ја гледав од петта сезона.. не беше лоша.

Ако бе добар е тој кеиф... јас па ич немам нит оргинали нит ништо снимено.. Се кое ми треба симнувам кога ќе ми дојде..
Инаку вчера првата ја гледав од петта сезона.. не беше лоша.
Абе убав ќеиф ама скап, неколку пати се мислам да си порачам вака нешто ама после све се премислувам, си викам што да си плаќам кога има за беспари на интернет да си симнеш. Ама паднав сега на емоции и ја уклучив картицата и то :)

Ама стварно убаво е да имаш оригинал од некои од појакиве филмови, кој е по филмовите и фан на некој филм или серијал ќе разбере нели :toe:

Сега не го симињам додека не дојде, па здравје кога ќе дојде ќе го пуштам за симињање на Демоноид, а ќе ви јавам тука за кој е заинтересиран.

Не знам само дали ќе има уште продолженија на Старгејт СГ-1

Abe uste ja cekam ovaa Continuum da mi dojde po posta. Znaci coklu sme zatucani be, kaj sme nazad so svetov pa i da poracas nesto ce se iznacekas :) Da bev u Amerika sega ce bese vise dojden filmov

Па и самиот рече „до септември“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom