Stargate Atlantis

wow... Stargate SG1 е мислам ... ненормална ствар.. збеснав од гледање.. :tv::tv: 10 сезони во 2 недели..:vozbud: :vozbud:али последните 2 сезони некако .. просечно.. најјако ми беше кога почна да градат глајдери и бродови.. ги скинавме гоаулдите и репликаторите јее..

а за атлантис чекам да се вратам скопје. и да почнам да ги гледам..

а ако му е мака на некој да доунлоадират.. ги шиткам сите 10 сезони старгејт на 20 двд-а... 1500 ден..

али чисто ме интересира како би завршила серијата СГ-1 пошо онака застанаа со аурите на средина.. а на серијата му турија пепел..

али чисто ме интересира како би завршила серијата СГ-1 пошо онака застанаа со аурите на средина.. а на серијата му турија пепел..

Симни го филмот Stargate-The Ark Of Truth, околу 700 мб е, солиден квалитет на слика има.

Инфо на http://www.imdb.com/title/tt0942903/

Ај некој нека ми пише дали старгејт сг-1 и ова антлантис. И ако се различни и колку барем дали се глумците и нешто слично.

Denes mi dojde filmot Stargate Continuum :vozbud::vozbud::vozbud:

Eve sega ce si go gledam, i ja da gledam nekoj original :)

Eve vi fotka za tie sto ne videle original kako izgleda :pos2:

P.S. I ja da dadam nekoj doprinos za filmskava industrija, a ne samo piraterija siminjam

Attachments

• CANON 142.jpg
    CANON 142.jpg
    163,5 KB · Прегледи: 3
Denes mi dojde filmot Stargate Continuum :vozbud::vozbud::vozbud:

Eve sega ce si go gledam, i ja da gledam nekoj original :)

Eve vi fotka za tie sto ne videle original kako izgleda :pos2:

P.S. I ja da dadam nekoj doprinos za filmskava industrija, a ne samo piraterija siminjam

Дај да го пуштам за аплоуд:baeh:

aj eden sovet , nemam gledano nisto od stargate atlantis ni od battlestar galactica so sto da pocnam?

vone напиша:
Што стана после СГА С05Е05 нема ништо за шестата епизода по торентите?
Рано е за 6ката.. утре сабајле околу 3:30-4:00 треба да се појави обичната верзија, а 9-10 саати покасно и HD верзијата.

snupix напиша:
aj eden sovet , nemam gledano nisto od stargate atlantis ni od battlestar galactica so sto da pocnam?
Battlestar Galactica. Не се споредуваат овие две серии :)

Stargate:Continiium

Slucajno go nacekav i go zemav filmot.Dobar film.
Samo sto go najdov pred nedela dena sosema slucajno.

Ако имаш време и расположба треба вака да играш:SG-1,SG Atlantis а по нив ако не ти се доста идеш на Галактика за да ти здосади:helou:

Рано е за 6ката.. утре сабајле околу 3:30-4:00 треба да се појави обичната верзија, а 9-10 саати покасно и HD верзијата.

Ja ima na mininova od 19 casot denes...samo so seminjata slabo stoi.

Ja ima na mininova od 19 casot denes...samo so seminjata slabo stoi.

Фејк е :)

Вистинските торенти за SG: Atlantis се појавуваат отприлика тие времиња кои ги пишав погоре (+- 30-60 минути, во зависност од тракерот). Значи, уште некој саат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom