dungeon master
Милиционер
- Член од
- 14 февруари 2006
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 18
Abe na 26 Juli ja pratija, naci porano, trebase na 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
али чисто ме интересира како би завршила серијата СГ-1 пошо онака застанаа со аурите на средина.. а на серијата му турија пепел..
Denes mi dojde filmot Stargate Continuum
Eve sega ce si go gledam, i ja da gledam nekoj original
Eve vi fotka za tie sto ne videle original kako izgleda :pos2:
P.S. I ja da dadam nekoj doprinos za filmskava industrija, a ne samo piraterija siminjam
Рано е за 6ката.. утре сабајле околу 3:30-4:00 треба да се појави обичната верзија, а 9-10 саати покасно и HD верзијата.vone напиша:Што стана после СГА С05Е05 нема ништо за шестата епизода по торентите?
Battlestar Galactica. Не се споредуваат овие две серииsnupix напиша:aj eden sovet , nemam gledano nisto od stargate atlantis ni od battlestar galactica so sto da pocnam?
Ако имаш време и расположба треба вака да играш:SG-1,SG Atlantis а по нив ако не ти се доста идеш на Галактика за да ти здосади:helou:aj eden sovet , nemam gledano nisto od stargate atlantis ni od battlestar galactica so sto da pocnam?
Рано е за 6ката.. утре сабајле околу 3:30-4:00 треба да се појави обичната верзија, а 9-10 саати покасно и HD верзијата.
Ja ima na mininova od 19 casot denes...samo so seminjata slabo stoi.
Дај да го пуштам за аплоуд:baeh: