Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odi na oficijalniot sajt imas tamu i nekoi klipovi so glumcite od stargate so intervjua, pa go ima mekkej od atlantis na eden klip rapuvaImam 10 sezoni od SG1, 7 dvdinja od SG Atlantis, DVD od prviot StarGate so Curt Rassel, DVD so The Ark Of truth. Da ne ima nekoi drugi sezoni od SG1?! I da ne mi fali nesto?)) Epten sum StarGate fan i sakam se da imam od niv, mn opasna serija e
SG1 mi e momentalno nesto sto najmnogu gledamMi ostanaa uste nekoi 3 sezoni pa posle kje prodolzam so Atlantis pa koga kje izgledam se od Atlantis kje go gledam The Ark Of Truth, se po red da si bide : )
Odi na oficijalniot sajt imas tamu i nekoi klipovi so glumcite od stargate so intervjua, pa go ima mekkej od atlantis na eden klip rapuva
A od filmovi nema nisto drugo
Gledam ste pisale deka ce pocnat novi serii, ne sum proveril znam deka kaj da e treba da ima. Eve sega ce proveram :helou:
Јас ја видов на www.zamunda.netAbe ja ima na mininova, ama na Scifi.com pisuva deka epizodata treba da ispadne na 11 Juli. Ebate kriminalot, fala mislam
Da ne se ova pirateriive ce nema sto da gledame
Pa decki poleka so epizodava
Не ти е добар линкот..поправи го.Јас ја видов на www.zamunda.net
Имаше и коментари демек во стил ја чекавме одамна сега ке ја спуштам и слично, а и многу пати е даунлоадирана. На имдб ништо не пишуваше, незнам шо е фркава.
Дајте бе спасете ме со вториот дел од четврта сезона и со првата епизода од петта сезона. Јас сум на NoNet провајдер, лимитот ми е поминат на пола месец![]()
HA HA NONETkoj ti e toj ?
![]()