Stargate Atlantis

"To be continued.." - нешто што секој фан на ТВ серии го мрази :)

Bez nervozi, ce dojde i narednata sezona :)

Nego sto da pravime do togas, prekinaa site drugi serii, i lost eve pauza i heroes, treba da se ceka i za noviot stargate film a za star trek da ne zborime uste 265 dena, serii novi ni na pamet ne im se.

Ali kako i da e ova mi e 500-to mislenje :helou:

Imam 10 sezoni od SG1, 7 dvdinja od SG Atlantis, DVD od prviot StarGate so Curt Rassel, DVD so The Ark Of truth. Da ne ima nekoi drugi sezoni od SG1?! I da ne mi fali nesto? :))) Epten sum StarGate fan i sakam se da imam od niv, mn opasna serija e :)
SG1 mi e momentalno nesto sto najmnogu gledam :) Mi ostanaa uste nekoi 3 sezoni pa posle kje prodolzam so Atlantis pa koga kje izgledam se od Atlantis kje go gledam The Ark Of Truth, se po red da si bide : )

SGA петтата сезона започнуна на крајот на јуни, на првите седум епизоди познати се насловите, видете на официјалниот сајт на серијата.

Imam 10 sezoni od SG1, 7 dvdinja od SG Atlantis, DVD od prviot StarGate so Curt Rassel, DVD so The Ark Of truth. Da ne ima nekoi drugi sezoni od SG1?! I da ne mi fali nesto? :))) Epten sum StarGate fan i sakam se da imam od niv, mn opasna serija e :)
SG1 mi e momentalno nesto sto najmnogu gledam :) Mi ostanaa uste nekoi 3 sezoni pa posle kje prodolzam so Atlantis pa koga kje izgledam se od Atlantis kje go gledam The Ark Of Truth, se po red da si bide : )
Odi na oficijalniot sajt imas tamu i nekoi klipovi so glumcite od stargate so intervjua, pa go ima mekkej od atlantis na eden klip rapuva :D

A od filmovi nema nisto drugo

Gledam ste pisale deka ce pocnat novi serii, ne sum proveril znam deka kaj da e treba da ima. Eve sega ce proveram :helou:

Odi na oficijalniot sajt imas tamu i nekoi klipovi so glumcite od stargate so intervjua, pa go ima mekkej od atlantis na eden klip rapuva :D

A od filmovi nema nisto drugo

Gledam ste pisale deka ce pocnat novi serii, ne sum proveril znam deka kaj da e treba da ima. Eve sega ce proveram :helou:

Гледав на youtube полно клипови од глумците во SG1 и Atlantis, многу се мрднати луѓето :) Баш многу позитивно бев изненаден и се умрев од смеење кога ги гледав :) Овој сега што го кажа го немам гледано, баш сега ќе го побарам:). Многу се изнервирав што умре Др. Бекет, најфаца ми беше од сите во Atlantis. Инаку ми фали вториот дел од четврта сезона од Atlantis (13та-24та епизода) па ако ги има некој и е доволно љубезен може да се понуди да направиме некаква размена :) И SG 1 ќе вадат само долгометражни играни филмови во иднина, сега се спрема StarGate Continuum каде што Ball се враќа во времето назад и прави воопшто да не започе SGC па би требало да биде интересно само да го има повеќе Richard Dean Anderson, серијата не е истата без него.

Znam za filmot, treba na 29 Juli da ispadne. A za CD gi nemam, gi pozajmiv na drug

Првата епизода од петта сезона излезе денес на торент.

Abe ja ima na mininova, ama na Scifi.com pisuva deka epizodata treba da ispadne na 11 Juli. Ebate kriminalot, fala mislam :)

Da ne se ova pirateriive ce nema sto da gledame

Pa decki poleka so epizodava

Abe ja ima na mininova, ama na Scifi.com pisuva deka epizodata treba da ispadne na 11 Juli. Ebate kriminalot, fala mislam :)

Da ne se ova pirateriive ce nema sto da gledame

Pa decki poleka so epizodava
Јас ја видов на www.zamunda.net
Имаше и коментари демек во стил ја чекавме одамна сега ке ја спуштам и слично, а и многу пати е даунлоадирана. На имдб ништо не пишуваше, незнам шо е фркава.

Јас ја видов на www.zamunda.net
Имаше и коментари демек во стил ја чекавме одамна сега ке ја спуштам и слично, а и многу пати е даунлоадирана. На имдб ништо не пишуваше, незнам шо е фркава.
Не ти е добар линкот..поправи го.

Си ја изгледав и сега ќе треба да чекаме до јули, ако не излезе нешто пак порано :)

Добра епизода, има акција бааги :tv:

Дајте бе спасете ме со вториот дел од четврта сезона и со првата епизода од петта сезона. Јас сум на NoNet провајдер, лимитот ми е поминат на пола месец :)

Дајте бе спасете ме со вториот дел од четврта сезона и со првата епизода од петта сезона. Јас сум на NoNet провајдер, лимитот ми е поминат на пола месец :)

HA HA NONET :) koj ti e toj ?

:)

HA HA NONET :) koj ti e toj ?

:)

Хахахаах па OnNet = NoNet = OffNet ради „добрите“ услуги :) Али во последно време многу се имаат подобрено, инаку порано се случуваше често неколку денови да немам интернет а они да ми треснат глупост како причина што има ја кажуваат на тие што прв пат гледаат компјутер :)
+ сега некои опасни пакети гледам 1500 денари телефон+интернет бесконечен 10 мегабита што е многу примамливо за да си го сменам пакетот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom