StarCraft 2

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Слушнам муабети дека играва ги горела графичките поради големиот број на FPS, дали е ова точно ???

Слушнам муабети дека играва ги горела графичките поради големиот број на FPS, дали е ова точно ???
Хммм, ФПСот зависи од твојот компјутер јас мислам,а не од играта,колку подобар пс толку повеке фпс, но како и да е има еден фајл variables.txt каде имаш FPS Limit,јас го имам ставено на 50, предходно стигаше до 100 во големи битки,ама ми сецкаше ,сега немам проблеми.....btw графичката еве скоро 3 месеци сеуште е како нова...:salut:

Хммм, ФПСот зависи од твојот компјутер јас мислам,а не од играта,колку подобар пс толку повеке фпс, но како и да е има еден фајл variables.txt каде имаш FPS Limit,јас го имам ставено на 50, предходно стигаше до 100 во големи битки,ама ми сецкаше ,сега немам проблеми.....btw графичката еве скоро 3 месеци сеуште е како нова...:salut:

Како може на 50 да не ти сецка, а на 100 да ти сецка? Обратен компјутер изгледа имаш. Како и да е, проблемот со FPS е во менито, барем беше, може има update кој го средил тоа. Имено, во менито немале поставено FPS граница (барем така јас разбрав), по што графичките картички го давале својот максимум таму, па како резултат, поради неадекватно ладење (најчесто stock ладење), картичките се топеле лека-полека. И јас имав сличен проблем, само како превентива, компјутерот ми се рестартираше кога графичката ќе достигнеше температура од околу 65 целзиусови степени. Намалив display сетинзите и немав проблеми после. Секако, и variables.txt фајлот го средив пред тоа.

јас ја играм оригиналот ... ако сака некој да играме нека пише :)

Вчера ја инсталирав играва и глеам има само една кампања и то . Како може да се игра против компјутерот или некако на нет а да не ми е играта оригинал дали може некој да ми помогне . Фала однапред :)

Дечки ,ај нешто да ми кажете.Прашувам за starcraft 1 ,не најдов дали има посебна тема .starcraft 1 има оригинал ,после излезе како додадок brood war и ме интересира има уште некој друг понов дел од играта ???

кај се копира ебаниов крак од разор?????
и објаснете ми ја инсталацијаава вооптшто, мислам дека грешам некаде :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom