- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 5.161
- Поени од реакции
- 6.026
Има и 4 мисии со Протос.dobro samo so teran moze da se igra kampanji
kako da igram so protos ??
Има и 4 мисии со Протос.dobro samo so teran moze da se igra kampanji
kako da igram so protos ??
Sensei #382Дај кажете usernames ако играте на battle.net. да се најдеме. Јас сум SpaceMarine
И стегам на то SC2_COPY.exe се инсталирвит таму нешто, после одам keytro.exe и стегам F2, ја уклучвам играта, одам Play like guest, и стап. Ми пишит регистрирај се бла-бла-бла.4) Run Razor1911SC2_COPY.exe on the DVD to install additional content
5) Run Razor1911keytro.exe and hit F2 to activate your game offline
6) Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
Откако ќе го пуштиш Keytro.exe фајлот, почекај до крај дур не ти каже "Press F2.. bla bla", па тогаш стисни F2.Ај кажете како да ја уклучам ова глупа игра, еден сат се мачам. :S
Значит се инсталирав, се упдејтерира, префрлив крак и сега се водам преку ова (од razor1911 ја спуштив).
И стегам на то SC2_COPY.exe се инсталирвит таму нешто, после одам keytro.exe и стегам F2, ја уклучвам играта, одам Play like guest, и стап. Ми пишит регистрирај се бла-бла-бла.
И шо не прам како шо требит? :nerv:
ps. Ме изнервира во 4 сабајле, ебати играта.
Nope. Пак исто ми пишит.Откако ќе го пуштиш Keytro.exe фајлот, почекај до крај дур не ти каже "Press F2.. bla bla", па тогаш стисни F2.
Направи update на играта претходно?Nope. Пак исто ми пишит.
Го уклучвам итрото, и кога ќе се појавит тоа " For hidden message, click now F2 " стегам F2, потоа ЕSC, и иста приказна. Потоа пак пробав, ама да не го исклучвам т.е. да видам само дал ќе се исклучвит интрото, ама само истото го вртит, истите пораки...
Да, ево вака ми беше уште пред да го префрлам кракот.Направи update на играта претходно?
Мајката : Шо прајте?http://it.com.mk/starcraft-na-univerzitet-pa-da-se-ucat-za-menadzhment-veshtini/
Starcraft на универзитет? Па да, се учат менаџмент вештини…
Универзитетот од Флорида ја користи популарната стратегија Starcraft во предавања со цел да ги научи студентите за менаџмент на време и ресурси, како и за „адаптирано донесување одлука“.
„Моите вештини за решавање проблеми во Starcraft се исти вештини за решавање проблеми научени во школото и во реалниот свет.“ вели Нaт Пилинг кој ја води наставата.
Според објаснувањето на EME2040 – 21st Century Skills in Starcraft предавањето „Како што општеството станува се повеќе базирано на технологија со забрзано темпо, така станува важно за професионалците да имаат вештини, како критично мислеше, решавање проблеми, менаџмент на ресурси и адаптирано донесување одлуки. Овие вештини се основни во Starcraft и затоа ја прават играта одлична околина за студентите да анализираат и да преземат акции во комплексни ситуации.“
Курсот опфаќа неделно играње и потоа гледање и анализирање на снимените натпревари, како и писмени задачи за истакнување на анализата и синтеза на реалниот живот наспроти виртуелниот како и соработка со другите студенти.
Како што игрите стануваат се покомплексни така и нивната упортеба станува повеќенамеска и овој пример го истакнува тоа. Затоа следниот пат не велете „од игрите нема да научиш ништо, фати се за книгата“ туку потикнете го гејмерите велејќи им „само напред со развивање на критичкото мислење и анализирањето!“