Spartacus

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Решив ја гледам серијава, чим завршит втора сезона на GoT, само пред то да прашам колку сезони се, на замунда 2 стојат, овде погоре под прочитав 3 дека биле, ама не сакам да читам многу за да не прочитам нешто што не требит. Ај бидите фини...
2 сезони се едното е ко пред сезона на првата ;)

2 сезони се едното е ко пред сезона на првата ;)
Blood and Sand (2010) е прва, Vengeance (2012) е втора.
Gods of the Arena (2011) е prequal на првата сезона, можеш да ги изгледаш тие но и без тоа не ти менува ништо.

Blood and Sand (2010) е прва, Vengeance (2012) е втора.
Gods of the Arena (2011) е prequal на првата сезона, можеш да ги изгледаш тие но и без тоа не ти менува ништо.
Нема ова некоа разлика од тоа ја што го кажав :D

Супер колку што подвидов и на мкд превод имат за двете сезони, можеби и пред да завршит GoT ќе почнам да ја гледам.

И јас кога ги почнував не ми беше јасно што е што, затоа му ги пишав со име и презиме :)
Не дека нема да се снајде и сам.

Gods of the Arena обавезно мора да се гледа. И тоа после Blood and Sand. Така дури отпосле ќе го видиш Батијат у друго светло, ќе се запознаеш со Ганик, ќе видиш како Ономеј станал докторе и уште многу. Значи, не смее да се прерипне во никој случај.

Не!
Првин да ја изгледа Goods of the Arena, па Blood and Sand!

Јас ја гледав прво Blood and Sand после Gods of the Arena. Така се и направени, мислам дека така е подобро, ама секако не ми промени многу.

Toj тв филмот што беше со Горан Вишнич и Рона Митра отксочна даска бил за серијава или не? Зашто знам сакаа серија да прават по тоа.

А чекав вторава сезона да заврши за стрвнички да и се нафрлам и да ја изгледам:) . До втора епизода сум и засега добро е.

Не!
Првин да ја изгледа Goods of the Arena, па Blood and Sand!

Gods of the Arena обавезно мора да се гледа. И тоа после Blood and Sand. Така дури отпосле ќе го видиш Батијат у друго светло, ќе се запознаеш со Ганик, ќе видиш како Ономеј станал докторе и уште многу. Значи, не смее да се прерипне во никој случај.

Според мене подобро е прва сезона па после Gods of the Arena. Поинтересно ми беше и некој посебен шмек имаше врз мене да ги гледаш ликовите какви се а после да видиш какви биле претоа. Батијат посебно.

Дајте некој торен по ПП да ја симнам целосно Spartacus: Vengeance
Ме нервира вака епизода-по епизода :cautious:

Абе и мене ме збркавте, сега која сезона беше таа што ја дааа на МТВ1 и како се вика 2-та сезона и кажете ми колку гига ке ми земе да ја симнам 2-та сезона од Спартак

Абе и мене ме збркавте, сега која сезона беше таа што ја дааа на МТВ1 и како се вика 2-та сезона и кажете ми колку гига ке ми земе да ја симнам 2-та сезона од Спартак
Би ти препорачал првин да гледаш Spartacus : The Gods of the arena, па после Spartacus Blood and sand....
Но сепак овде филмоманиве викаат обратно :свиркам:

Би ти препорачал првин да гледаш Spartacus : The Gods of the arena, па после Spartacus Blood and sand....
Но сепак овде филмоманиве викаат обратно :свиркам:

Друже ја една сезеона само имам гледано, таа на МТВ1 што ја даваа, а како се вика не знам

Друже ја една сезеона само имам гледано, таа на МТВ1 што ја даваа, а како се вика не знам

не се сеќавам шо сезона даваја, оти јас пред тоа ја изгледав , дај подраскажи нешо ќе ми текни наеднаш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom