- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Како и втората сезона, јануари 2013.не е лоша ама треба навикнување на новиот актер...иначе кога испаѓа третава сезона се знае ли?? на ИМБД нема ништо!
Како и втората сезона, јануари 2013.не е лоша ама треба навикнување на новиот актер...иначе кога испаѓа третава сезона се знае ли?? на ИМБД нема ништо!
Интересна е и актерот не е лош, сепак со Анди не може... првата сезона е стварно епска што би рекле се ми се допадна во неа и глума, и глумци, и темата мислам сценариото, и приказната мнгоу многу добра... борбите ич да не почнувам екстра... како е опишано тогашното општество значи страва е првата сезона...Андии зашо бе ???
Ги изгледав 1сезона и 2мини сезона ама денес барам на Пиратот торрент и гледам r.i.p коментари отварам IMDB -main actor - andy 1971 - 2011
Е сеа 3 сезона гледам има нов главен актер ,интересна ли е ?
Да ја гледаш првин Gods of the Arena, па после Blood and Sand.Да не ја читам темава, ваљда има спојлери нека ми каже некој шо да гледам прво:
Blood and Sand или тоа Gods of the Arena со 6 епизоди. Знам дека тоа е во време пред Blood and Sand ама е снимано после Blood and Sand, има некој ефект повеќе/помалку што ќе гледам прво или сеедно е?
Инаку испадна Spartacus:War of the Damned S03E01, има на замунда, гледајте
Добро бе бог да чува, како се снимани сезоните?Да ја гледаш првин Gods of the Arena, па после Blood and Sand.
Мислам дека нема потреба да го спојлерисувам особено членот што сака да ја гледат серијава....така да мислам дека се неважни ваквите коментари.Добро бе бог да чува, како се снимани сезоните?
Тогаш, да ги гледа прво Star Wars Episode 1,2,3, па 4,5,6 а? Ист импакт ќе има Вејдер?
Мене ми е битно, он нека не чита ако сака.Мислам дека нема потреба да го спојлерисувам особено членот што сака да ја гледат серијава....така да мислам дека се неважни ваквите коментари.
Затоа што Докторе е гладијатор,не е веќе во главните кој што ги тренира гладијаторите.Што значи треба да знае како станал тој меѓу главните односно претходно што бил.Да знае како било воздигнувањето на Криксус во гладијаторските борби. Да разбери која била љубовта на Докторе и со кого таа швалерисува (Ганикус) најдобриот гладијатор во ова место јавна и гладијаторска куќа.Мислам дека е доста впрочем и тоа е тоа...Мене ми е битно, он нека не чита ако сака.
Зашто да гледа прво Gods of the Arena?
Па да, ама што ќе му е да ги знае овие работи КОГА НЕ ГИ ЗНАЕ ЛИКОВИТЕ?Затоа што Докторе е гладијатор,не е веќе во главните кој што ги тренира гладијаторите.Што значи треба да знае како станал тој меѓу главните односно претходно што бил.Да знае како било воздигнувањето на Криксус во гладијаторските борби. Да разбери која била љубовта на Докторе и со кого таа швалерисува (Ганикус) најдобриот гладијатор во ова место јавна и гладијаторска куќа.Мислам дека е доста впрочем и тоа е тоа...