Spartacus

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Грешка си барал. До сега се смета дека серијата има две сезони бидејќи Gods of the Arena ја важат како приквел сезона. Значи да, ќе има трета сезона. Еве повеќе инфо.
да имаш право и фала за инфото значи ке има 3 сезона али нема уште датум

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Грешка си барал. До сега се смета дека серијата има две сезони бидејќи Gods of the Arena ја важат како приквел сезона. Значи да, ќе има трета сезона. Еве повеќе инфо.
значи Gods of the Arena да се гледа пред сезона 1 и 2??

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
значи Gods of the Arena да се гледа пред сезона 1 и 2??
Како што ти пиша членот погоре. Иако дејството во Gods of the Arena се случува пет години пред првата сезона, сепак треба да се гледа кога веќе си запознат со приказната.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Не, бидејќи содржи ГОЛЕМ спојлер од прва сезона.
По овој редолсед гледај ги:
Blood and Sand
Gods of the Arena
Vengeance
Како што ти пиша членот погоре. Иако дејството во Gods of the Arena се случува пет години пред првата сезона, сепак треба да се гледа кога веќе си запознат со приказната.
фалаааа...(y)

H

HoT IcE

Гостин
Не знам дали сум единствен, ептен ми е глупа серијава.
Почнав да ја гледам прва сезона, неколку епизоди, и баталив.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јака серија и многу заразителна!!Јако подготвено сценарио и многу добар актерски тим има серијава!Ама гром се првите 2 сезони,трета е огромен феил и кикс,премногу ‘‘начачкани‘‘ работите и како да е без смисла,плус морам да ја искритикувам несоодветната замена на Енди! :)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Јака серија и многу заразителна!!Јако подготвено сценарио и многу добар актерски тим има серијава!Ама гром се првите 2 сезони,трета е огромен феил и кикс,премногу ‘‘начачкани‘‘ работите и како да е без смисла,плус морам да ја искритикувам несоодветната замена на Енди! :)
Дефинитивно првата беше најзакон али и другите не се лоши, а и замената не е до толку лејм сепак добро го глуми до негде и го напраи по филозоф:icon_lol: Да видиме како ке продолжат да се надеваме ке биде јако

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дефинитивно првата беше најзакон али и другите не се лоши, а и замената не е до толку лејм сепак добро го глуми до негде и го напраи по филозоф:icon_lol: Да видиме како ке продолжат да се надеваме ке биде јако
Се губи некако меѓу другите,види ги другиве околу него све развиени кој од кој се,а Лием некако како тинејџер е мешу нив!Така некако ми делува :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Iceboy , си симна нешто од серијава за денес? Оти со Дениз Ричардс не правиш ништо... :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Интересна серија,добра приказна,могу крв а fightovite многу epic случајно ја заглеав серијава на МТВ:) и после одма ги дл сите епизоди според мене вреди да се погледне серијава

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Решив ја гледам серијава, чим завршит втора сезона на GoT, само пред то да прашам колку сезони се, на замунда 2 стојат, овде погоре под прочитав 3 дека биле, ама не сакам да читам многу за да не прочитам нешто што не требит. Ај бидите фини...

Kajgana Shop

На врв Bottom