СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
На крајот ќе останат само Европски земји да се борат за финале.

Голманон им е звер. Незнам како е сеуште во Динамо. Добар трансфер би бил за Тотенхем или пак Челзи.

Него зошто Ракитич не е на првенствово? Повреда? Не сум во тек.

Респект за Адеми.

Знам има милион други работи тука и не е така едноставно, ама после минатото СП и настапот на ова СП, не може а да не се запраша човек како му е во моментов. Сигурно ќе беше дел од Хрватската репрезентација, дефинитивно го има квалитетот за тоа. Ако не за први 11, никој не може да ми каже дека немаше да биде на клупа барем.
И човекот вака-така некако заврши во Македонија, се повредува на секој трет натпревар и буквално гине на терен и дава 100% секоја утакмица за држава што не е негова.
Не знам, можеби он у моментов си го пцуе животов, ама ја во моментов навистина сум му благодарен за се што има направено за репрезентацијава.

Кога и да ќе се спомнуваат најдобри играчи во историјата на македонската репрезентација - дефинитивно мора да има место за Адеми.

Се надевам дека ќе се шампиони и да не гледам некој Роналдо, Меси или Мбапе на тронот па и сите 0:0 да ги изиграат и само на пенали до крај да догураат.

:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Јас по хард кор отидов со Томпсон - Дан Долази и Долазак хрвата :pos: :pos:

Последно уредено:
Абе мамицата мамима нивна и пенали и све. Треба да излезам, а смрдам ко твор препотен.

Си гледал во стар синтетика дрес од Шукер од 1998 :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom