СП 2014 Бразил - генерална дискусија

На ова светско ниеден класичен напаѓач не игра добро.

Од друга страна голманите играат поприлично добро.

А сепак ова е светското со најмногу голови.

Која е логиката у ова ?

Нема логика, тапа е светсково.

(да ќе го напнам ова, пошто ми се може)

Што ти се дешава бе чоек, не беше ваков. :(

Браво, свака час. Која креативност. Еве јаки навивачи...
Bry63I1IIAA6GiK.jpg:large

Нема боље сценарио од тоа Аргентина да ги плесне Бразил у финале, тоа ќе биде начукување сосе јајца.:LOL:

Бразил - Холандија
Единствен дуел што историски гледано не е привлечен, освен по нивната предходна пресметка мислам дека ништо не ги поврзува овие две репрезентации. Не сакам да гледам вакво финале, ако се случи ќе навивам за Холанд.

Ти си барем постар и мислев дека знајш колку меѓусебни утакмици на СП си имаат изиграно овие две екипи...1974,1994,1998,2010..само јас ги памтам овие иначе сигурно појќе имаат изиграно

Ти си барем постар и мислев дека знајш колку меѓусебни утакмици на СП си имаат изиграно овие две екипи...1974,1994,1998,2010..само јас ги памтам овие иначе сигурно појќе имаат изиграно

wot.

Тие имаат изиграно утакмици ама нема ништо посебно меѓу нив, останатите дуели се колење.

Холанѓаните ги натерале да се префрлат во друг хотел пошто ФИФА сакала во тој да смести VIP и спонзори :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom