СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Очекувајте Колумбија да стигне до полуфинале..страшен тим се и ќе бидат она што беше уругвај на последното светско :)

Очекувајте Колумбија да стигне до полуфинале..страшен тим се и ќе бидат она што беше уругвај на последното светско :)
Незнам дали е до климата ама јужно американциве плус Мексико ми изгледаат ненормално физички спремни. Мислам може комотно да играат два натпревари по ред. Ваљда е до климата и тоа што сите освен Бразил и Аргентина имаат повеќе играчи кои имаат полесни сезони. Би рекол минимум две јужно американски репрезентации во полуфинале, заедно со две од Германија, Холандија и Италија.

А, можеби на некој на крај памет да му дојдеше Чиле? Или нема везе што вчера го елиминираа актуелниот светски шампион, не бе...

А, можеби на некој на крај памет да му дојдеше Чиле? Или нема везе што вчера го елиминираа актуелниот светски шампион, не бе...
Шпанија на све личеше освен на светски шампион...башка што дефанзивците на чилеанците се ниски и ќе имаат проблеми со подоминантни шпицови и репрезентации што играат повеќе со нафрлени топки...затоа Чиле ми се несигурен избор за толку висок дострел на светсково...

10447512_638324269595048_5702233784212071596_n.jpg

Незнам дали е до климата ама јужно американциве плус Мексико ми изгледаат ненормално физички спремни. Мислам може комотно да играат два натпревари по ред. Ваљда е до климата и тоа што сите освен Бразил и Аргентина имаат повеќе играчи кои имаат полесни сезони. Би рекол минимум две јужно американски репрезентации во полуфинале, заедно со две од Германија, Холандија и Италија.
И јас мислам дека е до климата, навикнати се на онакви спарни временски услови :)

не е тоа светско што беше пред години години.. со играчи што играа од срце, што играа до 90' минути, што се би направиле за да дојдат до победа.. сега тие што беа непобедливи денес отпаѓаат од групите .. :facepalm:

:facepalm:

Ова мора да е Торпедо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom