Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам дали е до климата ама јужно американциве плус Мексико ми изгледаат ненормално физички спремни. Мислам може комотно да играат два натпревари по ред. Ваљда е до климата и тоа што сите освен Бразил и Аргентина имаат повеќе играчи кои имаат полесни сезони. Би рекол минимум две јужно американски репрезентации во полуфинале, заедно со две од Германија, Холандија и Италија.Очекувајте Колумбија да стигне до полуфинале..страшен тим се и ќе бидат она што беше уругвај на последното светско![]()
У кој клуб искачаат.Англија искача уште вечер.![]()
Шпанија на све личеше освен на светски шампион...башка што дефанзивците на чилеанците се ниски и ќе имаат проблеми со подоминантни шпицови и репрезентации што играат повеќе со нафрлени топки...затоа Чиле ми се несигурен избор за толку висок дострел на светсково...А, можеби на некој на крај памет да му дојдеше Чиле? Или нема везе што вчера го елиминираа актуелниот светски шампион, не бе...
Клуб ПоразУ кој клуб искачаат.?
И јас мислам дека е до климата, навикнати се на онакви спарни временски условиНезнам дали е до климата ама јужно американциве плус Мексико ми изгледаат ненормално физички спремни. Мислам може комотно да играат два натпревари по ред. Ваљда е до климата и тоа што сите освен Бразил и Аргентина имаат повеќе играчи кои имаат полесни сезони. Би рекол минимум две јужно американски репрезентации во полуфинале, заедно со две од Германија, Холандија и Италија.
не е тоа светско што беше пред години години.. со играчи што играа од срце, што играа до 90' минути, што се би направиле за да дојдат до победа.. сега тие што беа непобедливи денес отпаѓаат од групите ..![]()