Sungerot Bob
Живеј го животот
Вреди ли да се купи половна кола ( Мерцедес, БМВ, Џип....) со голема измината километража?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вреди ли да се купи половна кола ( Мерцедес, БМВ, Џип....) со голема измината километража?
![]()
Станува збор за добро сочуван џип од марката Џип, 2000 година, до 200.000 км со цена некои си 18.000 евра?Ако е до 250.000 км,а ја познаваш колата,знаеш дека е одржувана како што треба,не е чукана мавана фарбана ебавана,чувана во гаража итн итн зошто да не вреди?
Ако е дизел со 3.1 турбо дизел на VM Motori, дефинитивно купувај го.Станува збор за добро сочуван џип од марката Џип, 2000 година, до 200.000 км со цена некои си 18.000 евра?![]()
Кажи ни повеќе детали за џипот да знаеме иначе не мислиш дека се многу пари за џип од таа година?Станува збор за добро сочуван џип од марката Џип, 2000 година, до 200.000 км со цена некои си 18.000 евра?![]()
Па незнам сеуште разгледувам, ама оваа ми падна во очи така голема...., но има време ќе размисламКажи ни повеќе детали за џипот да знаеме иначе не мислиш дека се многу пари за џип од таа година?
Зошто јас кога прашував ми кажаа дека 3.1 дизел моторите на Јееп не ги бивало 2.7 биле подобри?Ако е дизел со 3.1 турбо дизел на VM Motori, дефинитивно купувај го.![]()
Тоа не е мана, туку предностМана им е кај нас што се потценети.
Двете зелени нели ги гледаш на крајо.Зошто јас кога прашував ми кажаа дека 3.1 дизел моторите на Јееп не ги бивало 2.7 биле подобри?
Парталу јас имам 22 години, а тоа што на почетокот се претставив како малолетен е сосема друго.Двете зелени нели ги гледаш на крајо.
16 годишен партал коа ќе купе џип од 18 000 евра од 2000та година. За тија пари ќе земе неверојатна Х5-ка. Неверојатна...
На кратко на тролл, со тролски финти.![]()
Парталу јас имам 22 години, а тоа што на почетокот се претставив како малолетен е сосема друго.
Парите што не ги потрошив од продажбата на станот во Скопје ги планирам во кола па затоа и прашав![]()
Ама мене ми се виде голема колава, а евтина за тие пари. Но имаш право па толку пари за кола 2000 година не се даваат. Има време ќе размислам па ќе пишам што сум направилЌе возиш Киа Спортејџ со тие пари гланц нов од салон,или Хјундаи IX35 мислам беше.Чим се работи за 18.000 евра ја така би изиграл,мада 18.000 евра за кола не би дал никогаш.Би зел едно Пунто Ево и ќе си имам 4000-5000 евра настрана.
Дај слика да видиме или модел на џип што си гледалАма мене ми се виде голема колава, а евтина за тие пари. Но имаш право па толку пари за кола 2000 година не се даваат. Има време ќе размислам па ќе пишам што сум направил
Фала за советот![]()
Еве гo Jeep Cherokee WJДај слика да видиме или модел на џип што си гледал
Еве гo Jeep Cherokee WJ
Вака колата личеше..... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Jeep_Grand_Cherokee_WJ_34h.jpg
Ама има време ќе размислам.... прво скапа е, а второ има изминато 200.000км па нешто ме буни......... ќе размислам и ќе видам што ќе правам па ќе ви пишам...![]()