Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Dealno e proveren u MakAutoStar, ne pokaza nikakva greska na kompjuter i kako sto mi kazaa lugjeto a i so svoi oci se uveriv deka e extra zacuvan, nikade nema pokazano r'gja...pa ke vidime za ponataka.
Sepak fala, A preventiva za toa dokolu se pojavi?

Те драпа нели го сети?Ако рѓоса на автолимар,треба цело тоа парче да се иструга,да се избруси па наново да се офарба.Ако ептен не е за правење се сече тој дел каде што е рѓосано,и се заварува друг дел.Ако грешам нека ме поправи некој што знае.

Планирам да сменам за 2-3 месеци BMW 530 d E60 2006 за BMW 530d F10 ама во меѓувреме ми излезе замена со убава доплата за Citroen c5 2.2 HDI 2010.

Дали да ја прифатам замената со доплатата или да чекам 2-3 месеци

Планирам да сменам за 2-3 месеци BMW 530 d E60 2006 за BMW 530d F10 ама во меѓувреме ми излезе замена со убава доплата за Citroen c5 2.2 HDI 2010.

Не? Да? Како сакаш?

Чекај, батали бре каков цитроен ... мој совет

Макар и за убава доплата не би заменувал за цитроен ај да речеш VW ,Ауди или мерцедес тогаш може но цитроен никако зашто после ќе осеќаш како да симнуваш од коњ на магаре :) затоа чекај и батали цитроен

Sent from my iPad 3 using Tapatalk - now Free

Ако си љубител на мека вожна, нема му рамен на цитроенчето. Ама иди до Маккар и пробај ја ф10ката. Не за друго, да си направеш споредба за комфорт, опрема, вожна, итн. Ф10ките са доволно меки да не осеќаш нерамнини, ама исто така и доволно стегнани да знаеш оти нема да се навалува у кривина.

Не забравај оти ц5ката ќе е 170/204 којна. Ф10ката ти е 245/258 којна. :-)

Цитроенот има одличен мотор,топ е на изглед,комфорт на ниво,удобна вожња и ни една причина да биде дискредитиран..се друго се рекла-казала муабети.

Што прашање е ова?Демек неможеш да се одлучиш,па моето мислење,на Луки,Ево на овој-оној ќе ти го даде одговорот на прашањето.Или се прдиш дека имаш претерано многу пари.Јас ќе ти кажам чекај,ќе чекаш ли?Многу некако се занесувате,што е таа работа.

Финанскиски добро стоиш претпоставувам, така да земи си Ф10. Неспоредливи се.

Што прашање е ова?Демек неможеш да се одлучиш,па моето мислење,на Луки,Ево на овој-оној ќе ти го даде одговорот на прашањето.Или се прдиш дека имаш претерано многу пари.Јас ќе ти кажам чекај,ќе чекаш ли?Многу некако се занесувате,што е таа работа.

he he,taka e. za makedonski uslovi isto ko da prasal dali da zeme mclaren ili koenisegg. nitu ednoto ni drugoto nikoj nitu probal da go vozi nitu od vnatre go videl kako izgleda. tuka kulturno se prasue za polovnjacinja od 1000 pa dokaj 5000 evra a da prasues za gorespomenative to ti e drvenje tasak. x)

he he,taka e. za makedonski uslovi isto ko da prasal dali da zeme mclaren ili koenisegg. nitu ednoto ni drugoto nikoj nitu probal da go vozi nitu od vnatre go videl kako izgleda. tuka kulturno se prasue za polovnjacinja od 1000 pa dokaj 5000 evra a da prasues za gorespomenative to ti e drvenje tasak. x)

Да се направиме малку еве што сме.

Ја изгребав колата, закачив еден камен и сега е изгребано крилото пред предното десно тркало а има и мала пукнатина. :mad:
И пластиката под десниот фар ја упропастив но таа не се познава толку, но сепак ако можам да ја заменам кажете ми каде?

Каде е најдобро да ги средам гребанициве, колку од прилика тоа може да ме кошта? Колата е VW Polo.

Ја изгребав колата, закачив еден камен и сега е изгребано крилото пред предното десно тркало а има и мала пукнатина. :mad:
И пластиката под десниот фар ја упропастив но таа не се познава толку, но сепак ако можам да ја заменам кажете ми каде?

Каде е најдобро да ги средам гребанициве, колку од прилика тоа може да ме кошта? Колата е VW Polo.

Да посетиш некој Авто Лимар?

Која да ја земам? бај д веј, не планирам да земам коли,само гледам...
Оваа повтината: http://suchen.mobile.de/auto-insera...eFeatures=EXPORT&categories=Limousine&minHu=3
Или оваа поскапата: http://suchen.mobile.de/auto-insera...&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar

Кога би избирал јас во овој случај би избрал алфата 156... оти нејќам спортвагон...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom