Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Еве гo Jeep Cherokee WJ
Вака колата личеше..... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c7/Jeep_Grand_Cherokee_WJ_34h.jpg

Ама има време ќе размислам.... прво скапа е, а второ има изминато 200.000км па нешто ме буни......... ќе размислам и ќе видам што ќе правам па ќе ви пишам... :)
Дефинитивно не вреди, можеби две за цената тоа да

Дефинитивно не вреди, можеби две за цената тоа да
Јас колата не ја најдов преку интернет туку од другар на другар ми... можеби за малку и ќе бев зафркнат...., но како што реков ќе ве известам што сум направил :)
Фала за советите :)

Некои критики околу фиат пунто 1.3 мултиџет дизел ?

Некои критики околу фиат пунто 1.3 мултиџет дизел ?
Мислам дека нема лоши критики за тој мотор, истиот е и на корса ... па што ти се допаѓа повеќе тоа земи си
е сега за одржување сигурно се поскапи бидејќи се понова технологија + повеќе електроника не е класичен дизелаш ама затоа се многу економични

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1482386-Opel-Corsa-1-3-CDTI--Neuvezena---04

Фрилендерот ИЧ не го бие добар глас :)

Епа ја сум бил грешка,јас мислев тој џип на огласот,али Фрилендерот,викаат во Индија биле склопувани,така нешто имам читано.

Парталу јас имам 22 години, а тоа што на почетокот се претставив како малолетен е сосема друго.
Парите што не ги потрошив од продажбата на станот во Скопје ги планирам во кола па затоа и прашав ;)

Оваа изјава не те праа да изгледаш нешто попаметно, исто.

Ама мрзе ме да ти објаснам зашо. :(
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 20:08 ---
Иначе, од тија генерации ниеден Ленд ровер не е ништо друго, освен црна дупка за пари.

Дали некој знае колку пари е регистрација за коливе од 90кс 1.9тди и 110кс 1.9тди и колку пари е зелен картон?? Дали е голема разлика и што повеќе се исплаќа ?

Оваа изјава не те праа да изгледаш нешто попаметно, исто.

Ама мрзе ме да ти објаснам зашо. :(
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 20:08 ---
Иначе, од тија генерации ниеден Ленд ровер не е ништо друго, освен црна дупка за пари.
Ок ;)

На Опел Астра Класик 2000 година, дисплејот за сатот и температура изгасна. Некое решение или шо е проблемот да не знај некој?

П.С. Осигурачите се здрави, не е до нив.

многу р'ѓосува
Dealno e proveren u MakAutoStar, ne pokaza nikakva greska na kompjuter i kako sto mi kazaa lugjeto a i so svoi oci se uveriv deka e extra zacuvan, nikade nema pokazano r'gja...pa ke vidime za ponataka.
Sepak fala, A preventiva za toa dokolu se pojavi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom