South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
мене само во еден момент кога го претставија Тими на почеток се скинав од смеење, другото беше тапа #_#

Барем се дозна кој е мистерион и другите од кун енд френдс...
На картмен пеењето-прајслес

Многу јака епизода! Конечно се дознава кој е Mysterion, и неговата приказна. Солидно, солидно :)
Е што виде јако у епизодава ја незнам, мене ми беше една од најдосдните што некад сум ја гледал. Со исклучок на тоа што се откри кој е Мистерион и неговата моќ, се друго беше чиста досада....

Е што виде јако у епизодава ја незнам, мене ми беше една од најдосдните што некад сум ја гледал. Со исклучок на тоа што се откри кој е Мистерион и неговата моќ, се друго беше чиста досада....

Не знам, мене солидна ми беше. Споредувајќи ја со првите епизоди од сезонава, за мене беше доста добра.

Cthulhu личит на Faceless Void од DotA. :D

84c2bba4522700_full.gif

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Пријатно изненадување новава епизода :). Иако е 2 пати подобра од претходната, но ако се знае дека претходната ми беше најлоша SP епизода ever - испаѓа дека и оваа е лоша (што всушност и Е).
Вредеше само делот со Кени. Конечно после 14 сезони објаснет неговиот феномен. ЕПИК МОМЕНТ!
Исто и spoof-от на новата реклама на Nike. Боље отколку минатиот spoof на Clockwork Orange.

Си мислев дека после оваа епизода никад веќе нема да гледам SP (пошто очекував само продолжување на дебилизмот од претходната), али ќе ми го задржат вниманието M&T барем до следната...

Рационално објаснување со моќта на Мистериозниот. :)

MНОГУ посмешна ми е епизодата Insheeption откако го изгледав Inception

Добра епизода... Не беше баш потребно тоа со Џастин Бибер (доволно беше со д џоунас брадрс)

Супер епизода само во последно време епизодите им се како времево надвор те лоши те добри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom