South Park

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Ауууу јака епизода мајке ми :). Особено последниот дел со Кени ме пресмеа. "I'm tired guys. Think I'm gonna go to bed." :boom:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кој може да ми го најде исечокот од епизодата It's Christmas in Canada кога Кајл му бара помош на другите за да одат со него во Канада а овие ќе го одбијат и Картмен ќе се врати и ќе му рече дури и да не беше божиќ пак немаше да ти помогнам или така некако.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.214
Поени од реакции
46.496
Новава сезона им е тежок просекус, незнам што е проблемов ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.214
Поени од реакции
46.496
Кога ми реплицираше бе, едит у секунда напраив ...
Иначе и рандом другар случајно го искоментира истово, нејсе, скалила подоле им е оваа сезона од све претходно што напраивја, имаа досадни епизоди каде ни едно бедно хаха не беше изводливо да се направи, а и на нетов читав дека на многу луѓе им е '' чудна " оваа сезона, едноставно не е тоа-тоа, освен пар епизоди.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Кој може да ми го најде исечокот од епизодата It's Christmas in Canada кога Кајл му бара помош на другите за да одат со него во Канада а овие ќе го одбијат и Картмен ќе се врати и ќе му рече дури и да не беше божиќ пак немаше да ти помогнам или така некако.
најди го тука... http://www.southparkstudios.com/search/?keywords=it's christmas in canada&contentTypes=Video&tag=

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Хахахахахахх, закон епизода.
Се сомневав дека трилогијава ќе финишира со конечна смрт на Кени, но за среќа, Кени останува.

T

Tetro

Гостин
Кој к*р, едно чудо СПОЈЛЕРИИИИИИИИ се изначитав за последната епизода.

Луѓе, ако не знаете да коментирате, воздржете се барем 3-4 дена откако ќе ја изгледате последната епизода. фала

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кој к*р, едно чудо СПОЈЛЕРИИИИИИИИ се изначитав за последната епизода.

Луѓе, ако не знаете да коментирате, воздржете се барем 3-4 дена откако ќе ја изгледате последната епизода. фала
Па кој те тераше да ја читаш темава пред да ја изгледаш епизодата. :smir:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Не е до него, факт е дека сезонава им е далеку под нивото...

Последнава епизода им е убедливо најдобра годинава ама пак не е нешто посебно во споредба со старите епизоди...

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Не ми се допаднаа многу ударните епизоди од оваа сезона (трилогијата со Conn & Friends... & Katulu :pos2: ) Просечни епизоди, на моменти супер, на моменти досадни. Останува уште да видиме последната епизода што тема ќе има, макар што јас мислам дека единствените вистински СП епизоди (во духот на СП) се Jersey Thing i Insheepstion сезонава.

Kajgana Shop

На врв Bottom