South Park

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Абе каква ЦИА, на улица обичен фанатик исламски со пиштол купен легално во продавница во Колорадо (таму живеат овие двајцата мислам) каде најлесно се купува оружје, ќе ги потепа како врапци ич око нема да му трепне. Не може некој 24 часа да ги варди нив.
Живееа во Колорадо, сега мислам живеат во LA и студиото им е во ЛА.
Не 24 часа, но сепак имаат заштита, во студиото има МНОГУ вработени, а многу малку знаат каде живеат овие двајца.
Ова е доказ дека муслиманите немаат смисла за хумор.
Ххаха.Картмен му ги уби родителите во една епизода од 7-8 сезона:pos2::pos2::pos2:
S05E01 и не треба да се смета за споилер ова оти е многу старо :)

Сигурен сум дека има многу фанови кои би им биле телохранители 24/7 :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Добра епизода. Имаше од оној стариот хумор. Особено момент на епизодата:
Jesus: Semen, you and swallow go get us Sushi for dinner. :pos:
Sea Man: It's Sea Man and swallow!
Jesus: Okay, semen, you guys head off.
Sea Man: Fine! Swallow, come!
Superbest-Friends: :pos:
Moses: No way he just said that! :pos2::pos2::pos2:

Ама па од друга страна премногу се изнервирав со цензурава. Особено со говорите што требаше да ги дадат Kyle, Jesus & Santa... Мизерија беше тоа. :tapp:

Се надевам ќе излезе нецензурирана верзија.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Тhey should do Comedy Central next. :)

Главниот директор место прикажан во човечка форма, нека биде.. голема розева вагина! :)
Што збори.
Имаше веќе вагина што збори. Кога стен требаше да го најде клиторисот, го најде и зборуваа, не се сеќавам дали беше во официјална епизода или од исечените сцени од s01e01

иначе добро ќе биде да направат нешто за CC, ама не верувам дека ќе го прифатат они кога ќе им го пратат за прегледување :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ај некој да стави линк да ја гледам епизодата за Фејсбук.....

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Незнам што се пидлачите тука кога сите знаеме дека најчесто тие не се зезаат и толку мозок имаат за да напраат некоја глупост. Не за џабе има толку безбедносни мерки и се толку усрани американците. Е сеа ако мислите дека некој ќе ризикува некој попален да влезе со калашников и да потепа пола телевизија за ваше сопствено задоволство, тогаш треба да се преиспитате. За мене и вака поише ремет им маваат отколку да го покажат.

Е тоа крајните говори незнам зошто беа целосно цензурирани...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Дискусијава е однесена во скроз различни насоки. Ем не сме во подфорум Религија, ни во Политика, туку во Филм и Тв, па мислам редно е да престаните со таквите муабети. Фер?
:toe:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Мислам дека и Шеф (човекот што му го "позајмуваше" гласот) беше скиентолог и се додека ги реметеа Христијаните и Евреите немаше проблем и за него, ама откако и неговите дојдоа на дневен ред, онаа епизода со Том Круз ако се сеќавате (trapped in the closed) е тогаш прекина да работи со нив...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Мислам дека и Шеф (човекот што му го "позајмуваше" гласот) беше скиентолог и се додека ги реметеа Христијаните и Евреите немаше проблем и за него, ама откако и неговите дојдоа на дневен ред, онаа епизода со Том Круз ако се сеќавате (trapped in the closed) е тогаш мислам дека прекина да работи со нив...

да да

Член од
23 април 2010
Мислења
33
Поени од реакции
1
South Park е најзакон цртан шо сум го глеал досеа, ама не е за помали деца :nenene:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ја пронајдов фамозната епизода 201. А за Ристе еве ја и епизодата за Фексбук.
Алал да им е ..................
овие шо се продуцентите, идејата што е нивна за Саут Парк, треба да добијат, не споменици, не Нобелови награди... незнам......

Kajgana Shop

На врв Bottom